onsdag, 21 december 2016 11:49

Volleyball Danmark ansætter i samarbejde med DGI Volleyball projektleder til Vild med Volley

Written by
Julie Elton Koch er ansat som projektleder for Vild med Volley i de kommende tre år.

Volleyball Danmarks næste store bredde-satsning på motionsvolley har fundet sin projektleder.

Julie Elton Koch er uddannet folkeskolelærer og har desuden en solid volleyballbaggrund fra både Frederiksberg Beachvolleyklub, VLI og Frederiksberg Volley. 

Julie Elton Koch bliver projektleder på Volleyball Danmark og DGI Volleyballs bidrag til idrættens fælles vision ”Bevæg dig for livet”.

”Jeg finder det stærkt motiverende og meget spændende at være en del af nytænkningen af motionsvolley i klubregi for voksne. Bevæg dig for livet, er lige det projekt, som kan udfordre den gængse opfattelse af hvem der har tid og lyst til volleyball, gennem hele livet,” siger Julie Elton Koch.

Vild med Volley søger at styrke fundamentet for motionsvolley gennem klubudvikling og aktivitetsudvikling.

Julie Elton Koch skal sammen med ansatte i Volleyball Danmark og DGI samt de frivillige i kredse og landsdelsforeninger være med til at styrke volleyball som motionsidræt og bruge de muligheder, der ligger i eksempelvis beachvolleyball til at tilføre elementer, der passer til de krav og ønsker, målgruppen har.

Herudover ligger en væsentlig del af opgaven i dialog og opgavefællesskab med en række udvalgte volleyklubber, der skal være med til at drive udviklingen af motionsvolleyball.

Bevæg dig for livet logo roed sort2
 
Read 680 times