lørdag, 17 december 2016 06:00

Optakt: Pokalfinalerevanche og finaledebutanterne mod danmarksmestrene

Written by
Pokalfinalerne i volleyball spilles i morgen lørdag. Hos damerne mødes Holte og Brøndby for tredje år i træk, mens Hvidovres herrer står i deres 1. pokalfinale nogensinde, hvor de møder Gentofte. Begge pokalfinaler vises direkte på Volley TV.

Holte og Brøndby mødes i pokalfinalen for 3. år i træk
De regerende pokalmestre Brøndby levede op til favoritværdigheden og er klar til deres tredje pokalfinale i træk, efter de sikkert besejrede Amager semifinalen med 3-0 ved Final 4 i Frederiksberg Hallen.  

Finalemodstanderen Holte var også suveræne i deres semifinale, hvor de overbevisende ekspederede Køges Final 4-debutanter ud i pokalmørket med en sikker 3-0-sejr. Holte er dermed klar til klubbens 9. pokalfinale i træk.

Holdenes forventninger til pokalfinalen klokken 13:30:

”Jeg forventer, at Holte er helt klar på at slå os. Men vi er også klar, det er helt sikkert. Vi er glade for, at kampen i dag kun går i tre sæt, så vi ikke er for trætte i morgen. Uanset hvad, så glemmer man sine ømme knæ, når først kampen begynder. Der er ingen undskyldning for ikke at være klar til pokalfinalen,” siger Brøndby-anfører Eva Mielskov Bang.

Holtes Julie Mikaelsen vandt sidste år pokalen med Brøndby. Nu ser den tidligere Brøndby-spiller frem til at møde sine gamle holdkammerater i pokalfinalen i morgen:

”Det er altid sjovt at møde Brøndby. De har et mega godt hold, og Brøndby er favoritter til at vinde pokaltitlen. Men vi er klar til at presse dem mest muligt. Vi går altid efter at vinde. Og jeg vil også gøre alt, hvad jeg kan, for at vi får en sejr i morgen,” siger Julie Mikaelsen.

Pokalfinale damer, lørdag 17/12, kl. 13:30: Brøndby vs. Holte

Læs mere om de to semifinaler her:
Brøndby vs. Amager: http://bit.ly/2h8gt2I
Køge vs. Holte: http://bit.ly/2hOV9D7

Hvidovre klar til klubbens første pokalfinale mod Gentoftes danske mestre
Hvidovre er klar til den første pokalfinale i klubbens historie. Det står klart, efter Hvidovre besejrede Marienlyst 3-0 i herrernes 1. semifinale ved Final 4 i Frederiksberg Hallen. Dermed er Marienlyst ikke i pokalfinalen for første gang i ti år.

Modstanderen i finalen bliver Gentoftes danske mestre, som endnu ikke har afgivet et sæt i denne sæson. Det gjorde de heller ikke i semifinalen mod Ishøj, som Gentofte vandt 3-0.

Holdenes forventninger til pokalfinalen klokken 16:00:

”Det er ekstremt stort for holdet og for klubben. Vi har været ude af de store kampe i mange år, men det er kampe og resultater som disse, der er med til at skabe en vinderkultur i klubben. Nu skal vi hjem og hvile os og forberede os bedst muligt på finalen mod Gentofte i morgen. Der skal vi ud og vise samme mod, som vi gør i dag,” siger Hvidovre-anfører Nicolai Houmann.

”Det har rigtig stor betydning for os, at vi kommer i pokalfinalen. Man er altid nervøs i starten af kampen. Uanset hvor mange gange man har stået i de store kampe, er man mega nervøs de første ti minutters tid. Det lever man med, og så må man skrige eller slå nervøsiteten ud af kroppen og give den gas,” siger Gentofte-anfører Peter Trolle Bonnesen.

Pokalfinale herrer, lørdag 17/12, kl. 16:00: Hvidovre vs. Gentofte

Læs mere om de to semifinaler her:
Marienlyst vs. Hvidovre: http://bit.ly/2hPhzEn
Gentofte vs. Ishøj: http://bit.ly/2hPIb8d
Read 486 times