lørdag, 17 december 2016 20:45

Årets danske volleyballspiller 2016 er…

Written by
Spillerne i Volleyligaen har stemt. Her er den damespiller og herrespiller, som kollegerne har kåret til Årets danske volleyballspiller 2016. 

Årets danske volleyballspiller blev offentliggjort lørdag aften ved Dansk Volleyball Galla 2016, hvor 300 nuværende og tidligere volleyball- og beachvolleyspillere var samlet for at fejre sporten på festlig vis i Frederiksberg Hallen.

Det er spillerne i Volleyligaen selv, der har nomineret og stemt på den profil, som de mener, er Årets danske volleyballspiller i 2016.

ÅRETS DANSKE VOLLEYBALLSPILLER 2016

Trine Noer Kjelstrup, Brøndby Volleyball Klub
Årets volleyballspiller 2016 hos damerne blev Trine Noer Kjelstrup fra Brøndby Volleyball Klub. Den 21-årige kantspiller har med Brøndby vundet alt, hvad der har været værd at vinde de sidste par sæsoner. Trine Noer Kjelstrup har altid været kendt som en hårdtslående kantangriber, og i det forgangne år har hun vist endnu flere facetter i sit spil. Hun har ved flere lejligheder også vist sine store kvaliteter på det danske A-landshold.

De øvrige nominerede var Eva Mielskov Bang (Brøndby Volleyball Klub) og Ci Eshel (Elite Volley Aarhus).

Rasmus Breuning Nielsen, Power Volley Milano
På herresiden blev Årets volleyballspiller 2016 Rasmus Breuning Nielsen fra Power Volley Milano. Den 22-årige kantspiller har i år skrevet kontrakt med Milano i Italien, som betragtes som en af verdens stærkeste ligaer. Derudover har Rasmus Breuning i en alder af blot 22 år for alvor slået igennem på det danske A-landshold både i European League og EM-kvalifikationen.

De øvrige nominerede var Axel Jacobsen (Bolivar) og Simon Bitsch (Marienlyst).

Ved Dansk Volleyball Galla 2016 blev vinderne af Årets Spiller og Årets Rising Star på Danish Beachvolley Tour 2016 offentliggjort. Se hvem vinderne blev på beachvolley.dk.

Årets Spiller 2016 Trine Noer Kjelstrup webÅrets Spiller 2016 Rasmus Breuning web
Read 2968 times