onsdag, 14 december 2016 06:00

Marienlyst vs. Hvidovre: Pokalmestrene jagter ny triumf

Written by
Final 4. De regerende pokalmestre Marienlyst ser frem til at skulle forsvare titlen, når de åbner herrernes Final 4 i pokaltuneringen. Men semifinalemodstanderen Hvidovre lægger sig ikke ned uden kamp. Hvidovre vandt seneste duel i Volleyligaen.

Når Marienlysts herrer går på banen til deres Final 4-semifinale i Frederiksberg hallen på fredag klokken 17:00, er det som regerende pokalmestre.

Og fynboerne tager til Sjælland med sigtekornet rettet ind på endnu en pokaltriumf.

“Vi vil gerne forsvare vores titel. Alt kan ske, når du først er i pokalfinalen,” siger Marienlyst-træner Liam Sketcher.

“Vores forventninger er, at det bliver en udfordrende weekend. Der er ingen lette hold tilbage på dette tidspunkt i turneringen,” siger han.

På den anden side af nettet venter Hvidovre, som er klar til at give de regerende pokalmestre kamp til stregen i jagten på en plads i pokalfinalen.

Præcis som de gjorde så sent som i søndags, hvor Hvidovre besejrede Marienlyst 3-2 i Volleyligaen. 

”Målet er vinde fredag, så vi skal spille pokalfinale lørdag. Jeg forventer, at vi møder op med den rigtige indstilling og energi, så det er muligt,” siger Hvidovre-træner Martin Olesen.

”Vi skal forberede os grundigt og have de rigtige hoveder på, så vi har en chance for at spille med om pokalen,” siger han.

Tæt affære venter
Der er altså lagt i ovnen til et uhyre tæt opgør mellem Marienlyst og Hvidovre i Final 4-semifinalen. 

Selvom Hvidovre naturligvis jagter endnu en sejr i Final 4, vil Martin Olesen ikke nødvendigvis blive alt for bitter, hvis det skulle ende med et semifinale-exit:

”Succeskriteriet for os er, at vi kan spille med indtil sidste fløjt og dermed har muligheden for at gå videre til pokalfinalen. Det er selvfølgelig målet at vinde over Marienlyst, men et nederlag er ikke ensbetydende med en fiasko, hvis vi spiller godt,” siger Martin Olesen.

Både Hvidovre og Marienlyst vil helst pege på et helt tredje hold som favoritter til at vinde pokalen: 

”Når man ser på holdenes formkurve, er det svært ikke at kalde Gentofte for favoritter. Men det var de formentlig også sidste år, og vi ved alle, hvem der tog hjem med pokalen dengang,” siger han.

Semifinalen mellem Marienlyst og Hvidovre spilles fredag den 16. december klokken 17:00. Final 4 afvikles i Frederiksberg Hallen.

Der er fri entré til semifinalerne fredag. Billetter til pokalfinalerne lørdag kan købes her. Køber man billet online, kan man tage en ven med gratis. Fri entré for studerende.  

Sidste chance for at købe billet til Dansk Volleyball Galla 2016 er i dag kl. 12.00.
Read 579 times