tirsdag, 06 december 2016 11:55

De nominerede til Årets danske volleyballspiller 2016 er fundet

Written by
Spillerne i Volleyligaen har nomineret tre kandidater på damesiden og herresiden til Årets danske volleyballspiller 2016. Se de nominerede her.

Traditionen tro kåres Årets danske volleyball spiller på både dame- og herresiden, når Frederiksberg Hallen den 17. december byder indenfor til Dansk Volleyball Galla 2016.

Det er de danske volleyballspillere selv, som i første omgang har nomineret og nu stemmer på, hvem der løber afsted med titlen som Årets danske volleyballspiller 2016.

Nominerede til Årets danske volleyballspiller (damer)

Trine Noer Kjelstrup (Brøndby VK)
Har med Brøndby vundet alt, hvad der har været værd at vinde de sidste par sæsoner. Trine Kjelstrup har altid været kendt som en hårdtslående kantangriber, og i det forgangne år har hun vist endnu flere facetter i sit spil. Hun har ved flere lejligheder også vist sine store kvaliteter på det danske A-landshold.

Eva Mielskov Bang (Brøndby VK)
Har i flere sæsoner gået forrest som kaptajn på Brøndbys medaljeskib. Eva Mielskov Bang er uden tvivl en af landets bedste på positionen som spilfordeler. Foruden stor succes på halvgulvet, formåede hun også at løfte DM-pokalen i beachvolley i sommer sammen med Cecilie Køllner Olsen.

Ci Eshel (Elite Volley Aarhus)
Har i mange sæsoner været kulturbærer i Elite Volley Aarhus samt på det danske A-landshold. Ci Eshel er blevet kåret til Årets spiller de seneste to år grundet sine gode præstationer på libero-positionen. Bl.a. en skulderskade har været med til at sætte den spillemæssige karriere på standby, og hun er i stedet tiltrådt som head coach for Elite Volley Aarhus.

Nominerede herrer webNominerede til Årets danske volleyballspiller (herrer)

Rasmus Breuning Nielsen (Power Volley Milano, Italien)
Har i år skrevet kontrakt med Power Volley Milano i Italien, som betragtes som en af verdens stærkeste ligaer. Derudover har Rasmus Breuning i en alder af blot 22 år for alvor slået igennem på det danske A-landshold både i European League og EM-kvalifikationen.

Axel Jacobsen (Bolivár, Argentina)
Har i år deltaget i VM for klubhold og formåede i sidste sæson at hæve pokalen som argentinsk mester. Foruden dette har Axel Jacobsen igen i år vist sig at være en stærk leder og spilfordeler på det danske A-landshold.

Simon Bitsch (BK Marienlyst)
Har i flere sæsoner markeret sig som en regulær nøglespiller for Marienlyst. Simon Bitsch har været en fast del af A-landsholdet i flere sæsoner og i denne sæson hjulpet til på en uvant position som libero. Til daglig er han en stærk kantangriber for BK Marienlyst i den danske Volleyliga.

Vinderen af titlen som Årets danske volleyballspiller 2016 afsløres til Dansk Volleyball Galla 2016 lørdag den 17. december.

Hvis du vil med til årets største volleyball-event på dansk grund, har du mulighed for at sikre dig billetter til den store galla-fest her. Sidste frist for tilmelding er mandag den 12. December klokken 10.00.
Read 1050 times