mandag, 21 november 2016 10:13

Danske herrehold klarede ikke cuttet til NCC-finaler

Written by
Foto: Peter Bernberg Foto: Peter Bernberg
Det blev desværre ikke til en finaleplads i NEVZA Club Championships for hverken Hvidovre, Ishøj, Marienlyst eller Middelfart.

Det blev afgjort i weekenden, hvor de tre indledende grupper i NCC blev spillet.

På hjemmebanen i Hvidovre åbnede værterne ellers planmæssigt med en sikker 3-0 sejr over islandske HK. Men Hvidovre tabte gruppespillets anden kamp mod Tromsø. Dermed var det nordmændene, som løb med finalepladsen i Gruppe A.

I Gruppe B var Ishøj oppe mod de to norske hold Viking og Førde. Ishøj snuppede 1. sæt i begge kampe, men måtte kapitulere og se Viking booke billet til finalerne i NEVZA Club Championships.

Marienlyst og Middelfart udgjorde halvdelen af Gruppe C, hvor modstanderne var svenske Falkenberg og norske NTNUI.

Marienlyst vandt den indbyrdes danskerduel og mødte Falkenberg i en gruppefinale, hvor vinderen ville gå videre til finalerne. Efter en tæt kamp måtte Marienlyst se sig besejret, og dermed var svenskerne, som er klar til NCC-finalerne.

Dermed er Tromsø, Viking og Falkenberg videre til NEVZA Club Championships-finalerne, som spilles den 27.-29. januar 2017.

Finalerne bliver dog ikke uden dansk deltagelse, da det fjerde hold er Gentofte. Da Gentofte spillede Champions League, foreskriver propositionerne, at de først indtræder i NEVZA Club Championships i finalerne.
Read 848 times