lørdag, 19 november 2016 06:00

Sætsejr succeskriterie i Champions League

Written by
Foto: Intofoto Foto: Intofoto
Gentofte skal hive en kanin i form af en sensationel udebanesejr op af hatten, hvis de skal skrive endnu et kapitel i deres Champions League-eventyr. I morgen skal de danske mestre vinde over storholdet Belgorod for at avancere, men Gentofte-lejren kan nøjes med mindre.

Efter 17 timers rejse ankom Gentofte til det sydvestlige Rusland natten til lørdag. I morgen gælder så returkampen i Champions League mod forrige års vindere af verdens stærkeste turnering, Belgorod.

”Vi forventer, at det bliver ligeså svært som på hjemmebane, måske endda endnu sværere,” siger Gentofte-træner Peter Borglund.

”Vi har tænkt os at spille vores chance igen. På papiret er oddsene imod os, men vi vil prøve at vinde. Det er klart nemmere at spille volleyball, når man prøver at vinde. Så må vi se, hvad der sker undervejs,” siger han.

Kan ikke ændre fysikkens love
Trods 0-3-nederlaget på hjemmebane gjorde Gentofte en fin figur i en propfyldt Gentofte sportspark. Og de danske mestre tager da også masser af de gode takter med sig til Rusland.

”Jeg synes, at vi lægger et ganske fint pres i vores serv. Deres modtagning var ikke outstanding, men fysisk overmatcher de os bare, så vi kan ikke stoppe dem i deres angreb. Det bliver vi nødt til at prøve at finde en løsning på,” siger Peter Borglund.

”Det fysiske kan vi ikke ændre. Men det kan være, at vi kan rykke lidt rundt på vores forsvar eller sætte vores angribere lidt anderledes op i vores forskellige rotationer, så vi kan finde lidt marginaler her og der,” siger han.

”Det bliver nok umuligt at vinde tre sæt og et Golden Set. Men det kunne være fedt at vinde et sæt. Og hvis vi spiller godt og taber, kan det også være en succes, som vi kan tage med os hjem og øve videre på. For nu ved vi, hvad det kræver at spille med mod et af verdens bedste hold.”

Champions League-kampen Belgorod vs. Gentofte streames direkte på laola1.tv søndag den 20. november klokken 16:00 dansk tid.
Read 806 times