fredag, 04 november 2016 08:59

Holte og Køge krydser klinger med vidt forskellige mål

Written by
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Holte har tabt de seneste to kampe, mens Køge vandt sit seneste opgør. Kan Køges underdogs lukrere på et muligt formdyk hos Holte og lave overraskelsen? Det afgøres på søndag, når holdene mødes i Volleyligaen. Kampen streames direkte på Zibra Sport.

Noget uvant for Holte-holdet, har de tabt de seneste to kampe i træk. Først til Gislaved i Öresundsligaen og så sent som i tirsdags til de evige Volleyliga-rivaler fra Brøndby.

Den stime skal ændres nu, slår Holte-træner Sven-Erik Lauridsen fast:

”Mest af alt skal vi tilbage på sporet,” siger han.

”Det er aldrig særlig sjovt at tabe. Især ikke to kampe i træk. Man lærer noget af det, og vi har set en masse video af vores eget spil. Vi kan gøre det meget bedre. Vi har alt for mange tanker, så på søndag handler det om at holde fokus på at spille volley,” siger han.

I modstanderlejren i Køge har man modsat Holte vundet sin seneste kamp i Volleyligaen. Og cheftræner Sven Brix ser også frem til udebaneopgøret på søndag:

”Det er altid en ære at spille mod de store hold i Danmark. Her har Holte og Brøndby været toneangivende i lang tid,” siger han.

”Vi går altid ind til den slags kampe med mod på at teste vores niveau og suge til os. Vi skal se, hvor vores mangler er, og hvor vi skal forbedre os,” siger Sven Brix.

”Jeg har en fornemmelse af, at vi kan spille god volley. Men vi er også bevidste om, at vores fundament er skrøbeligt, når vi møder en stor blok og et stort angrebspres. Vores chance er at få trykket Holtes angreb væk fra nettet med vores server, så vores gode grundspil kan få større betydning.”

Holte spiler mod Køge i Ny Holtehal på søndag klokken 14:00. Kampen kan ses direkte på livestream på Zibra Sport her.
Read 572 times