fredag, 28 oktober 2016 12:53

DU19 starter med en sejr

Written by
Danmark-Færøerne: 3-0 (25-16, 25-10, 25-21)

NEVZA turneringen i Kettering er skudt i gang. Danmarks piger dyster mod Færøerne og Norge i puljekampene, mens Sverige, England og Island udgør den anden pulje.

Danmark lagde fornuftigt og stabilt ud med en 3-0 sejr over Færøerne. Danmark havde god kontrol på kampen i 1. og 2. sæt, mens der i 3. sæt opstod lidt spænding inden danskerne lukkede kampen .

"Første kamp er altid svær, og så også mod en modstander vi plejer, og i nogens øjne skal vinde over - det kan forstyrre selv den mest rutinerede landsholdsspiller. Men pigerne holder godt sammen på det, er lidt tøvende i perioder, men helheden viser at vi nok skal være, der hvor vi skal være i de kommende kampe. Alle mand havde lidt tid på banen i dag, hvilket er godt. Vi fik mange svar på hvad vi skal og ikke skal i de kommende kampe", udtaler head coach Mats Björkman.

Kampens spiller denne gang blev holdets anfører; Julie Jensen, der med 22 angrebspoint og +16 i statistikken i plus og minushandlinger, leverede en flot kamp hele vejen igennem.

Næste kamp er mod Norge kl. 21.00 (dansk tid), der spiller her til eftermiddag mod Færingerne, så dem har vi set inden vi møder dem.

Find link til streamingen her: https://www.volleyballengland.org/competitions/nevza_championships/nevza_u19_2016/nevza_2016_live_streamSpecielt anfører Julie Jensen var forrygende i sit angrebsspil og endte med en samlet pointscore på 22 point og +16 i alt.

Allerede i aften kl. 20 lokal tid, møder Danmark Norge i den 2. puljekamp.
Read 498 times