fredag, 21 oktober 2016 08:58

Kæmpe interesse for at se U17 NEVZA-mesterskaberne

Written by

Masser af mennesker fulgte med foran skærmen, da Danmarks U17-landshold spillede sig til to sæt bronzemedaljer ved NEVZA-mesterskaberne i Ikast.

Det gode danske talentarbejde i hele landet blev i går belønnet med endnu et sæt medaljer til samlingen, da de danske U17-landshold, både piger og drenge, vandt bronze ved NEVZA-mesterskaberne på hjemmebane.

Interessen for at følge de blomstrende stjerner både i hallen og på skærmen var stor. Således så mange med på Zibra Sport, der streamede udvalgte kampe fra turneringen.

Størst var interessen for U17-drengenes bronzekamp mod England, hvor 605 unikke brugere, dvs. forskellige ip-adresser, streamede kampen.

De øvrige kampe, som blev vist på Zibra Sport, havde også gode seertal. Og interessen for at følge U17-holdene kunne mærkes i hallen, fortæller debuterende landstræner for U17-pigerne Kim Buchwald:

”Vi kan mærke på holdet, at der er stor interesse hjemmefra. Det betyder meget, at vi kan føle støtten, og det giver pigerne noget ekstra inde på banen,” siger han.

U17-pigerne besejrede Island med 3-0 (25-7, 25-20, 25-20) i kampen om bronzemedaljer, mens U17-drengene besejrede England med 3-0 (25-21, 25-18, 25-15) i deres bronzekamp.

Se sammendrag og interview fra NEVZA-turneringen på Volleyball Danmarks Youtube-kanal her.
Du kan også se meget mere på ungdomslandsholdenes egen Facebook side her.

Read 478 times