onsdag, 12 oktober 2016 10:35

Efterårsferiens sjoveste sveder på Haslev Idrætsefterskole

Written by
Den 21.-22. oktober går volley, sjov, hygge og masser af udfordring hånd i hånd, når Haslev Idrætsefterskole og Volleyball Danmark inviterer til camp.

Efterårsferien kan bruges på meget mere end at samle kastanjer og drikke varm kakao. Hvorfor ikke træne volleyball sammen med en masse andre kids- og ungdomsspillere på dit eget niveau?

Campen i Haslev er samtidig en oplagt mulighed for de unge spillere til at skabe sociale relationer på tværs af klubberne.

”Der er allerede tæt på 40 tilmeldte kids- og ungdomsspillere. Det er både spillere i aldersgruppen 6-12 år samt U14 spillere,” siger Christina Attrup Juhl, teamleder i Volleyball Danmark.

”Træningen på campen vil være niveauopdelt, og der vil være fokus på de tekniske elementer i hver gruppe. Samtidig vil der være masser af sjov og hygge på tværs af klubberne,” siger hun.

Campen afvikles i samarbejde med Haslev Idrætsefterskole den 21. og 22. oktober og koster 300 kr., hvilket er inklusiv fuld forplejning og overnatning. Du kan læse mere og starte tilmeldingen her. 

Tid og sted:
- Haslev idrætsefterskole, Bregentvedvej 10, 4690 Haslev
- Fredag d. 21.10 kl. 10 til lørdag d. 22.10 kl. 13.
Read 380 times