fredag, 07 oktober 2016 11:25

Bronzevinderne åbner mod oprykkerne

Written by Naja Lærkedahl, praktikant
Foto: VK Vestsjælland Foto: VK Vestsjælland
Søndag den 9. oktober blænder Zibra Sport op for sæsonens første livestreaming, når sidste sæsons bronzevindere Hvidovre VK tørner sammen med oprykkerne fra VK Vestsjælland.

Ny mand bag mikrofonen er Casper Ahlehoff Hansen, der er godt forberedt glæder sig til at indtage kommentatorstolen på søndag på Hvidovres hjemmebane Frihedens Idrætscenter.

Han ser frem til åbningskampen i herrernes liga:

”Det bliver formentlig en kamp, hvor Hvidovre kommer til at blive dominerende. Jeg håber for spændingens skyld, at oprykkerne fra VK Vestsjælland kommer godt med fra start og har taget noget oprykkergejst med sig op i Volleyligaen. De har flere gange bevist, at man kan vinde over selv de bedste, hvis man tror på tingene,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Han tør dog godt pege på sin favorit til sæsonpremieren:

”Det må helt klart være Hvidovre, sidste sæsons bronzevindere, der må være favoritter til at vinde denne kamp. Det er et ungt hold, men det er fyldt med spillere med mange års ligaerfaring. Det burde være nok til at slå et oprykkerhold,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Stor streamingsæson venter
Volleyball Danmarks Volleyligakommentator glæder sig meget til at komme i gang med sæsonen.

”Det er fedt, at vi nu går i gang med en sæson med Volleyliga og streaming. Vi har en masse fede kampe på vores sendeplan, og der er ingen tvivl om, at seerne kan vente en masse volleyball på højt plan,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

”Sidste år var det en stor succes blandt volleyballinteresseret, at vi streamede kampe. Niveauet på både dame- og herresiden har været stigende gennem de sidste par sæsoner, så jeg forventer, at det kun kan blive endnu bedre i år.”

Kampen mellem Hvidovre VK og VK Vestsjælland spilles søndag den 9. oktober klokken 11:00 og streames direkte på Zibra Sport.
Read 1289 times