torsdag, 15 september 2016 08:25

Lokale Kids- og ungdomssamlinger er en succes

Written by
Dobbelt så mange deltagere var med til årets Kids- og ungdomssamlinger.

Som noget nyt har Volleyball Danmark afholdt fem lokale Kids- og ungdomssamlinger rundt i hele landet. Tidligere blev der afholdt én samling ét sted i Danmark. 

Sidste år omfattede samlingerne Kidsvolley og Teenvolley. I år har målgruppen været endnu større, hvor ungdommen også har været med.

Og den nye strategi med at både at afholde samlingerne lokalt samt den større målgruppe er en succes.

I år var der i alt 68 deltagere med ved de fem samlinger. Det er en lille fordobling i forhold til sidste år, hvor der var 36 deltagere.

”Det store antal deltagere bekræfter os i, at det rigtig god mening at holde samlingerne lokalt. Det er i tråd med bredde- og udviklingsafdelings satsning på netværk,” siger teamleder Christina Attrup Juhl fra Volleyball Danmark.

”Vi er vildt glade for skade disse lokale netværk med klubberne. Det gør kommunikationen mellem klubberne og os nemmere. Vi lytter og suger til os af de mange gode ideer, klubberne ligger inde med,” siger hun.

”Desuden oplever vi en rigtig god effekt i, at klubberne begynder at tale sammen på tværs omkring forskellige udfordringer. Nogle steder er denne kommunikation aldrig gjort før.”

Kids- og ungdomssamlinger fokuserede i år netop på kommunikation. 68 deltagere fra 39 klubber deltog i de fem samlinger i Volleyball Nordjylland, Midtjyllands Volleyball Kreds, Volleyball Sydjylland, Fyns Volleyball Kreds og Sjællands Volleyball Kreds.

Sidste år var tallene 36 deltagere fra 27 klubber. 
Read 779 times