fredag, 16 september 2016 06:00

Største eksponering siden EM på hjemmebane

Written by
Mere end 100.000 seere forventes at følge med foran skærmen, når de danske volleyherrer spiller EM-kvalifikation på hjemmebane i Sønderborg.

Lyden af en spændt hånd, der hamrer til en blå og gul bold, svedbanen på det indfarvede gulv fra en spiller, som giver sig fuldt ud for at holde bolden i spil og brølet fra hundredevis af fans. 

Du bliver ikke snydt for action og stemning, hvis du er forhindret i at tage til Sønderborg for at opleve de danske volleyherrer. Alle Danmarks EM-kvalifikationskampe streames direkte på DR.dk og ZibraSport.dk.

”Det er samme setup, som det vi så ved DM-finalerne. Her fulgte rigtig mange volleyglade seere med. Det tror vi på gentager sig ved den kommende EM-kvalifikationsrunde,” siger Volleyball Danmarks kommentator Anders Frank.

”Det betyder utroligt meget synligheden af EM-kvalifikationen, at både DR.dk og Zibrasport.dk streamer Danmarks kampe. Det bliver den størst eksponerede volleyballevent i Danmark siden EM i 2013,” siger han med henvisning til, at kampene fra Humlehøj Hallen i Sønderborg også kan ses på Finsk TV samt hos de internationale rettighedshavere laola1.tv.

Køb billetter til EM-kvalifikationen her

Der er masser af gode grunde til at være med som seer eller som tilskuer, når kampene fra Sønderborg begynder fredag den 16. september klokken 19.00.

”Vi åbner med et klassisk arvefjendeopgør mod vores svenske naboer. Det kan meget vel være en nøglekamp, vi åbner med. Dermed er der dømt drama fra første serv,” siger Anders Frank.

Lørdag og søndag kan du følge de danske volleyherrers kampe mod henholdsvis Portugal og Finland ligeledes klokken 19.00.

”Det bliver nogle helt fantastiske kampe at følge. Sverige-kampen sælger jo nærmest sig selv. Mens vi i både kampene mod Portugal og Finland møder hold i World League-klassen. Men jeg tror bestemt ikke, Danmark er uden chancer. Så det er bare med at få PC, smartphone eller lignende frem og se følge kampene,” siger Anders Frank.

Klik dig videre til Zibra Sport her. 

KAMPPROGRAM EM-KVALIFIKATION, SØNDERBORG

16. september
16:00: Portugal – Finland
19:00: Danmark – Sverige

17. september
16:00: Finland – Sverige
19:00: Portugal – Danmark

18. september
16:00: Sverige – Portugal
19:00: Finland – Danmark
Read 603 times