mandag, 15 august 2016 06:00

Danmark i centrum i OL’s mest populære sportsgren

Written by
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Ny undersøgelse viser, at volleyball er den mest populære sportsgren ved OL i Rio. Du kan opleve de danske volleyherrer spille EM-kvalifikation på hjemmebane i Sønderborg den 16.-18. september. Køb billet nu

Verdens bedste volleyballspillere har den seneste uge begejstret sportsfans ved OL i en sådan grad, at to ud af tre peger på volleyball som den mest populære sportsgren ved Legene i Rio. Det viser en undersøgelse fra fivethirtyeight.com.

Den 16.-18. september kommer det danske herrelandshold i centrum, når de på hjemmebane i Humlehøj Hallen i Sønderborg tørner sammen med Finland, Sverige og Portugal i jagten på EM-billetter.

”Jeg ser utroligt meget frem til at vise den mest populære sportsgren ved OL frem på dansk grund,” siger landstræner Mikael Trolle.

”Jeg tror, mange danskere under OL har fået øjnene op for volleyball, og hvor attraktiv sporten er. EM-kvalifikationen i Sønderborg er en fantastisk mulighed for at opleve topvolleyball på nærmeste hold med det det danske herrelandshold i centrum, når de kæmper om EM-billetter på hjemmebane,” siger han.   

”Man behøver ikke være volleynørd for at få en fantastisk sportsoplevelse til EM-kvalifikationen.”

Interessen for at vise kvalifikationskampene er også stor. Zibra Sport producerer og viser samtlige kampe fra Sønderborg. Desuden viser verdens førende sport-streamingkanal laola1 kampene, og finsk TV forhandler i øjeblikket om også at transmittere kampene.

Køb billetter til EM-kvalifikationen den 16.-18. september i Sønderborg her.
Read 1599 times