tirsdag, 21 juni 2016 06:47

Dansk volley-hæver laver forbudt skifte i Argentina – igen

Written by
En af dansk volleyballs allerstørste profiler Axel Jacobsen skifter tilbage til ærkerivaler i den argentinske liga.

Sidste år lavede den danske landsholdshæver Axel Jacobsen ”det forbudte” klubskifte i den argentinske liga, da han skiftede fra Bolivar til San Juan, som er ærkerivaler. Det svarer lidt til at skifte fra Barcelona til Real Madrid i fodbold.

Nu går turen den anden vej for 31-årige Axel Jacobsen, som igen har skrevet kontrakt med vicemestrene Bolivar.

”Det var en stor overraskelse, da de ringede til mig. Det havde jeg ikke regnet med. Jeg er virkelig glad for at skifte tilbage til Bolivar. Det er en god klub og en god træner. Klubben har hentet mange gode, stærke spillere,” siger Axel Jacobsen.

Den danske landsholdsanfører havde ikke udsigt til meget spilletid i den kommende sæson for San Juan, efter klubben skrev kontrakt med den italienske verdensklassehæver, tidligere OL-sølvvinder og dobbelte EM-guldvinder Valerio Vermiglio.

”Jeg var rigtig glad for min første tid i Bolivar, og det føles som at komme hjem. Klubben ligger tættere på min familie, hvilket også er dejligt. Der er allerede flere fans, som har skrevet til mig og ønsket mig velkommen tilbage,” siger Axel Jacobsen.

I den forgangne sæson var Axel Jacobsen med til at vinde The Double med San Juan, som dermed sikrede sig sit sjette argentinske mesterskab i træk. Sidst Axel Jacobsen spillede for Bolivar, vandt han pokaltitlen.

”Vi sigter kraftigt efter at hente både mesterskabet og pokaltitlen til Bolivar i år. Det går ikke, at San Juan vinder mesterskabet syv år i træk. Det er for meget,” siger han.

Axel Jacobsen har netop spillet European League med resten af det danske landshold, som opnåede sin bedste placering nogensinde med en 5. plads. Næste opgave for Axel Jacobsen og de danske volleyherrer er EM-kvalifikationen til september.
Read 1541 times