mandag, 30 maj 2016 06:54

Skadesramt landsholdshæver misser European League

Written by
European League 2016 bliver uden Casper Olesen. Hæveren har beskadiget sin tommelfinger og når ikke at blive klar, inden de danske volleyherrer drager til Bulgarien og Makedonien i næste uge.

Det danske herrelandshold er i gang med de sidste forberedelser, inden European League begynder den 10. juni.

Men når første gruppekamp spilles i Varna i Bulgarien, bliver det uden Gentoftes Casper Olesen på holdkortet. Landsholdshæveren har beskadiget sin tommelfinger til træning.

”Casper kommer i en uvant blokadesituation, hvor hans højre tommeltot går af led. Vi har mistanke om, at ledkapslen er alvorligt beskadiget,” siger landstræner Mikael Trolle.

Casper Olesen bliver undersøgt af landsholdets læge Henrik Aagaard i denne uge for at få det præcise overblik over skadens omfang. Det står dog klart, at Olesen ikke bliver klar til European League, da turneringen begynder om så kort tid.

I stedet har landstræneren indkaldt en anden Gentofte-spiller i form af Sebastian Mikelsons. Han slutter sig til landsholdslejren tirsdag og er med i European League.

”Casper Olesen har gjort det virkelig godt. Det er rigtig ærgerligt, at han er blevet skadet og ikke kommer med til European League i denne omgang. Samtidig er det dejligt, at vi kan hente Sebastian Mikelsons ind, som er en rigtig kompetent hæver med landsholdserfaring,” siger Mikael Trolle.

Danmark rejser til Bulgarien torsdag den 9. juni.

European League spilles i år over to runder. Danmark er i gruppe med Bulgarien, Makedonien og Albanien. I hver runde spiller holdene alle mod alle. 1. runde spilles i Bulgarien og 2. runde spilles i Makedonien. De to bedste hold går videre til Final 4, og vinderen af European League kvalificerer sig til World League.
Read 941 times