tirsdag, 24 maj 2016 13:06

High Performance Sommer Volley Camp 2016 er åben for alle

Written by
Foto: Frederik Dahl Foto: Frederik Dahl
Sommer Campen er en kombination af volleytræning og trænerudvikling med kvaliteten i højsædet. Campen er åben for alle ungdomsspillere født ikke senere end 2005, der kan lide at træne, have det sjovt og møde volleyvenner. Sidste frist for tilmelding er onsdag den 8. juni 2016.

Volleyball Danmark og Talent Center Danmark indbyder i samarbejde med Ikast KFUM og ISI til High Performance Sommer Volley Camp 2016 den 26.-30. juni.

Rammen er sat til at gøre uge 26 til en af de helt store oplevelser med volleyball. Det har ingen betydning, om du lige er startet til volleyball eller har spillet mange år. Hvis du har lyst og mod på sammen med en masse andre at knokle med volleyball i hele 5 dage, så er Sommer Volley Camp lige noget for dig!

Sidste år var omkring 300 spillere samt cirka 40 trænere og ledere samlet.

Sommer Campen foregår i Ikast, hvor deltagerne bor på Nordre Skole og ISI Idrætsefterskole samt bruger hallerne rundt omkring i byen. Alt er inden for gåafstande.

Det er ungdomslandstrænere, TC-trænere fra Øst og Vest samt andre frivillige klubtrænere, der leder og deltager i træningen.

Sommer Campen er også en kursus-camp, hvor man hvert år tager et nyt trin i kursusstigen. Hvis man var på Sommer Camp sidste år, placeres man på næste kursus i kursusrækken. Hvis man er ny deltager, indplaceres man på et kursus passende til alder og erfaring.

Sommer Campen er samtidig try-out periode for de forskellige ungdomslandshold:
CEV DU16 (2002 eller yngre) & HU17 (2001 eller yngre) - NY landsholdsårgang
NEVZA U17 (2000 eller yngre)
NEVZA U19 (1998 eller yngre)

Hvis man går med et ønske om at være i betragtning til disse, er det påkrævet at deltage. Hvis der foreligger helt særlige årsager, der forhindrer dette, skal lejrledelsen kontaktes hurtigst muligt.

Disse landshold skal i efteråret spille CEV-kvalifikation og de nordiske NEVZA-mesterskaber.

Læs mere og tilmeld dig her senest onsdag den 8. juni.

Read 1350 times