tirsdag, 17 maj 2016 12:46

Medaljevinder og landstræner deler ud af guldkornene på divisionstrænerkursus

Written by
Datoerne for årets divisionstrænerkursus er klar. Volleyliga-bronzevinder Lars Engell og U20-landstræner Thomas Skifter Bertelsen fører deltagerne sikkert gennem fire moduler på vejen mod at blive en bedre træner.

Divisionstrænerkurset er målrettet mod trænere i 1.-3. division og består af fire moduler, som afholdes over to weekender. Første omgang er den 10.-11. september i Ishøj, mens sidste omgang finder sted i Aarhus den 24.-25. september.

I den mellemliggende weekenden kan man meget vel slå et smut forbi Sønderborg, hvor herrelandsholdet spiller EM-kvalifikation.

Kurset i Aarhus afholdes af Thomas Skifter Bertelsen, der sidste år førte Danmarks U19-landshold til EM og i år er videre til 3. runde i kvalifikationen. Han ser frem til at videreuddanne en masse danske trænere:

”Vi har talt om at gøre kurset så praksisnært som muligt. Vi skal overføre de teoretiske tanker til banen,” siger Thomas Skifter Bertelsen.

 ”Jeg vil forsøge at inddrage mine mange års erfaring som træner i Elitedivision og Volleyligaen. Og så vil jeg også lægge en international vinkel på nogle af kursusgangene, hvor jeg trækker på min erfaring fra ungdomsandsholdet samt A-landsholdet,” siger han.

Læs mere om og meld dig til divisionstrænerkurset her. Sidste tilmelding ca. 14 dage før.
Read 734 times