onsdag, 11 maj 2016 11:27

Vær med til at præge dansk ungdomsvolley – deltag i fokusgruppe

Written by
Dansk Volleyball Forbund arbejder i øjeblikket på nogen nye online ideer inden for Kids- og Ungdom, som gerne skal være med til at lette noget af alt det frivillige arbejde, som I trænere og ledere lægger for dagen.

Vi søger derfor en fokusgruppe på omkring 20 personer, der har lyst til at afprøve vores ideer og komme med input, så vi får det bedste ud af vores anstrengelser – og I får de bedste muligheder for at få indflydelse.

I første omgang drejer det sig om to nye tiltag, men der vil helt sikkert komme mere i løbet af den nye sæson. Det er naturligvis altid frivilligt, om man har lyst til at deltage i den enkelte undersøgelse.

Hvis du har lyst til at være med i fokusgruppen, så:
- skriv en mail til Niels Kliim på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
- eller ring/sms på 26 200 900

Vi har brug for alle, uanset alder, køn, type, evner osv. Hvis du har lyst til at blande dig, er du helt sikkert den rette. Vi tillader os at lukke for tilmeldingen, når vi syntes, gruppen har den rette størrelse og sammensætning.

Du må meget gerne prikke til nogen eller dele beskeden, så det ikke kun er medlemmer denne gruppe, der ser opslaget.
Read 399 times