mandag, 02 maj 2016 06:00

Stjerner i svøb kæmper om DM-guldet for U18-hold

Written by
Danmarks bedste teenagere skal fordele guld-, sølv- og bronzemedaljer imellem sig, når Sønderborg i weekenden afholder DM for U18-hold. Zibra Sport streamer 20 kampe i løbet af lørdagen og søndagen.

De unge volleyballspillere kan drømme store drømme, når de den 7. og 8. maj spiller DM for U18 hold i Humlehøj Hallerne i Sønderborg.

Det er nemlig samme omgivelser, som det danske herrelandshold spiller i, når det gælder EM-kvalifikationen til september.

I weekenden bliver der rig mulighed for at følge med i slagene om at blive Danmarks bedste U18 hold i volleyball. I samarbejde med Sønderborg Kommune og Sønderborg Volleyballklub er det blevet muligt at opgradere på streamingen af U18 DM på Zibra Sport.

Familie, venner og volleyballinteresserede generelt kan se frem til at se de 17 mandskaber, ni pigehold og otte drengehold, når der lørdag den 7. maj streames seks kampe fra en bane, mens ikke færre end 14 kampe fra tre baner vises direkte på skærmen søndag den 8. maj.

Desuden opgraderes der yderligere med flere kameraer til finalerne. Se med direkte på Zibra Sport her fra lørdag klokken 12:50

Hos pigerne skal medaljerne fordeles mellem Team Køge, Gentofte Volley, VK Vestsjælland, Amager VK, Ikast KFUM, DHV Odense, Fortuna Odense, Lyngby-Gladsaxe og Sønderborg VK.

Hos drengene spiller Hvidovre-Køge, Gentofte Volley, Lyngby-Gladsaxe, Ikast KFUM, DHV Odense, Kolding-Middelfart, S-E Volley og BVC-Ungdomsvolley Sydvest om guld, sølv og bronze.

Første serv om danmarksmesterskabet sendes af sted lørdag klokken 08:30, og finalerne spilles søndag, hvor drengene er på klokken 14:00 og pigerne klokken 15:15.

Kampprogram og holdpræsentationer kan ses her.    

Resultaterne vil løbende blive opdateret på sovk.dk.
 Read 1325 times