torsdag, 28 april 2016 06:00

Stor interesse for streaming af volleyball

Written by
Godt 19.000 fulgte medaljekampene i Volleyligaen på skærmen. Også ungdomsmesterskaberne og U19-landsholdets EM-kvalifikation er blevet fugt tæt.

Interessen for at følge dansk volleyball er skærmen er stor. I samarbejde med Zibra Sport har Dansk Volleyball Forbund streamet de afgørende slag, da guld, sølv og bronzemedaljer blev fordelt i Volleyligaen.

Til DM-finalerne mellem Brøndby og Holte samt Gentofte og Marienlyst blev produktionerne opgraderet og vist i samsending med dr.dk.

Seertallene er nu talt op, og godt 17.700 så medaljekampene direkte på enten Zibra Sport eller dr.dk. efterfølgende har 1.500 været inde og se kampene on demand.  

Også de yngre volleyballspilleres danmarksmesterskaber er blevet fulgt tæt på skærmen. Her har der i gennemsnit været 1.200, som har klikket ind for at se finalerne ved de tre ungdoms DM’er, U14, U16 og U21.

Ved det kommende U18 i Sønderborg den 7. og 8. maj har det i samarbejde med Sønderborg Kommune og Sønderborg Volleyballklub været muligt at opgradere produktionen, så der bliver streamet fra flere kampe både lørdag og søndag.

International efterspørgsel
Streamingen giver ikke kun danskerne mulighed for at se med, da hele verden potentielt kan tilgå signalet.

Da de danske U19-piger spillede EM-kvalifikation på hjemmebane i Brøndby så 1.700 med direkte på skærmen.

Dansk Volleyball Forbund og Zibra Sport leverede også signalet til den internationale streaming-kanal laola1, hvor ikke færre end 15.000 så med.

På baggrund af den store succes med streaming, kigger bestyrelsen i Dansk Volleyball Forbund nærmere på mulighederne for streaming af dansk volleyball som en springbræt til fremtiden. Ideerne herfor vil blive fremlagt på forbundets repræsentantskabsmøde.

Se eller gense kampene på Zibra Sport her.
Read 509 times