onsdag, 06 april 2016 05:58

Nu slås de første slag i to tætte bronzebrag

Written by
Holdene er i den grad kørt i stilling til de sidste omgange i Volleyligaens medaljeræs. I kampen om bronzemedaljer venter to tætte parløb, når Lyngby møder Amager hos damerne, og Ishøj møder Hvidovre hos herrerne.

Det er tid til at finde de halse, hvorom der skal hænges Volleyliga-guld, sølv og bronze. I sidstnævnte kategori af ædelt metal står Lyngbys damer klar til at duellere på den ene side af nettet med Amager på den anden.

”Det er et meget uforudsigeligt opgør. Det bliver interessant at se, om Lyngby i deres sidste optræden på landets største scene i denne omgang kan finde motivationen til at hive en medalje med hjem,” siger Anders Frank.

”Amagers oprykkere har spillet over al forventning. Jeg tror, at Amager fremadrettet kommer til at spille en større rolle i Volleyligaen. De har vist, at kvaliteten og fundamentet er i orden, når de allerede i deres første sæson i Volleyligaen står i en bronzekamp,” siger han.  

Lyngby og Amager spiller første bronzekamp 10. april klokken 16:00 i Lyngby.

LÆS OGSÅ: Dobbelt DM-drømmefinale venter i weekenden

Lokalbrag – og så alligevel ikke
Bronzekampene afvikles ligesom DM-finalerne over to kampe med et eventuelt og altafgørende Golden Set til 25 point, hvis holdene har vundet en kamp hver.

I herrernes bronzekamp mødes Hvidovre og Ishøj, som har ligget skulder ved skulder gennem hele grundspillet.

”Det er et vaskeægte lokalbrag, og så alligevel ikke. Selvom klubberne rent geografisk ligger lige ved siden af hinanden, så er deres filosofi meget fjerne fra hinanden,” siger Anders Frank.

”På den ene side satser Hvidovre på danske profiler krydret med en enkelt baltisk bomber i form af Vitalijs Cinne, som på sine bedste dage kan afgøre enhver kamp med sin vanvittige serv. På den anden side er Ishøj et hold nærmest udelukkende bestående af udenlandske spillere. De har gennem hele sæsonen vist, at når de rammer deres topniveau, er de berettiget til at skulle spille om bronze. Det viste de blandt andet ved at spille sig i pokalfinalen,” siger han.

”Der er ingen tvivl om, at det virkelig betyder noget for begge klubber at vinde bronzemedaljerne.”

Ishøj og Hvidovre spiller første bronzekamp den 8. april klokken 19:00 i Ishøj.

KAMPPROGRAM, DM-BRONZEKAMPENE

1. bronzekamp
8/4: 19:00: Ishøj - Hvidovre (h)
10/4, 16:00: Lyngby - Amager d)

2. bronzekamp
12/4, 19:00: Amager - Lyngby (d)
14/4: 19:00: Hvidovre - Ishøj (h)
Read 625 times