torsdag, 17 marts 2016 06:00

Nu findes de to første DM-finalister

Written by
Foto: Flemming Patulski Nielsen Foto: Flemming Patulski Nielsen
Brøndby og Gentofte står med det ene ben i DM-finalen, inden holdene i morgen tager hul på deres 2. og sidste playoff-runde. Allerede fredag aften kan de første DM-finalister være fundet. Kampene vises direkte på Zibrasport.dk.

Begge de regerende danmarksmestre gjorde rent bord i deres første playoff-runde og har dermed matchbold for at komme i DM-finalen forud for weekendens playoffs.

Både Brøndbys damer og Gentoftes herrer vandt begge deres playoff-kampe med 3-0 og kan dermed sikre sig billet til DM-finalen, hvis de vinder deres kamp fredag aften.

”Allerede fredag aften har vi med stor sandsynlighed de to første hold til DM-finalerne. Brøndby og Gentofte er playoffs’ største favoritter. Efter 1. playoff weekend, hvor de vandt begge deres kampe, skal der gå meget galt, hvis de ikke spiller sig i DM-finalen i første hug,” siger Dansk Volleyball Forbunds kommentator Anders Frank.

Han vurderer samtidig, at kampen om 2. pladsen i herrernes pulje A og dermed en plads i bronzekampen er pivåben. Anders Frank er dog ikke tvivl om, at presset 100 procent på skuldrene af Hvidovre, som sluttede 3’er i grundspillet.

”Hvidovre har ryggen mod muren, efter de skuffede fælt i den første playoff-runde, hvor de tabte til Lyngby-Gladsaxe. Den her weekend bliver bestemmende for, om Hvidovres sæson bliver en succes eller fiasko. De skal kvalificere sig til bronzekampen,” siger Anders Frank. 

Hos damerne har Lyngby de bedste kort på hånden til at snuppe 2. pladsen i playoff-pulje A foran Aarhus og dermed kvalificere sig til bronzekampen.

Playoff-kampene spilles over fire weekender i marts. I hver playoff-weekend spiller tre herrehold og tre damehold ved samme event. Denne weekend spilles 3. playoffs, som er den sidste og afgørende for holdene i pulje A.

Vinderne af de to playoff-puljer kvalificerer sig til DM-finalerne, som spilles lørdag den 9. april i Marienlystcentret og lørdag den 16. april i Gentofte Sportspark.

Samtlige playoff-kampe og DM-finaler streames direkte på Zibra Sport.

3. playoff | Fredag den 18. marts – søndag den 20. marts
Kildeskovshallen, Arrangør: Gentofte Volley

Fredag den 18. marts
Kl. 18:00: Lyngby Volley – Brøndby (d)
Kl. 20:00: Gentofte Volley – Lyngby-Gladsaxe Volley (h)

Lørdag den 19. marts
Kl. 13:30: Elite Volley Aarhus – Brøndby VK (d)
Kl. 15:30: Lyngby-Gladsaxe Volley – Hvidovre VK (h)

Søndag den 20. marts
Kl. 13:00: Elite Volley Aarhus – Lyngby Volley (d)
Kl. 15:00: Gentofte Volley – Hvidovre VK (h)

Få det fulde overblik over playoff-kampene og DM-finalerne her.
Read 745 times