torsdag, 10 marts 2016 06:00

Optakt til 2. playoff-weekend: Førsteudfordrernes fight

Written by
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Førsteudfordrerne til danmarksmesterskabet indleder deres playoff-kampagne i morgen sammen med resten af Pulje B. Det er tid til 2. playoff-weekend.

Ny Holtehal danner rammerne om 2. playoff-weekend, når de tre damehold og tre herrehold i playoff-pulje B kæmper om adgang til DM-finalen.

Holte, Amager og Køges kvinder samt Marienlyst, Ishøj og Middelfarts mænd krydser for første gang klinger i playoffs.

Ifølge Volleyball Danmarks kommentator Anders Frank, kan både publikum i hallen og seere på Zibra Sport glæder sig til nogle spændende opgør.

”Ovenpå en succesfuld 1. playoff-weekend, går vi en mindst ligeså interessant 2. playoff-weekend i møde,” siger han.

”Førsteudfordrerne til DM skal i spil allerede fredag. Både Marienlyst og Holte tager hul på deres playoff-kampagne i jagten på en plads i DM-finalen. Der er lagt op til nogle gode brag i denne weekend,” siger Anders Frank.

Ikke langt fra succes til fiasko
I 1. playoff-weekend endte alle kampe med 3-0-sejre. Brøndby og Gentofte gjorde rent bord, mens et par af de øvrige hold måtte sande, at man skal være klar fra start i playoffs.

”Hvert et opgør tæller. I playoffs er der ikke mange bolde fra succes til fiasko. Det måtte enkelte hold sande i den 1. playoff-weekend på godt og ondt,” siger Anders Frank.

”Holdene skal være klar fra den første serv, den første blok, og det første smash allerede fredag, da det kan afgøre, om de skal være med i kampen om at få hængt guld om halsen den 16. april i Gentofte Sportspark,” siger han.

Playoff-kampene spilles over fire weekender i marts. I hver playoff-weekend spiller tre herrehold og tre damehold ved samme event. Få det fulde overblik her

Vinderne af de to playoff-puljer kvalificerer sig til DM-finalerne, som spilles lørdag den 9. april i Marienlystcentret og lørdag den 16. april i Gentofte Sportspark.

Samtlige playoff-kampe og DM-finaler streames direkte på Zibra Sport.

2. playoff | Fredag den 11. marts – søndag den 13. marts
Ny Holtehal, Arrangør: Holte IF
Stillingen i Pulje B (damer) | Stillingen i Pulje B (herrer)

Fredag den 11. marts
Kl. 18:00: Holte IF – Team Køge (d)
Kl. 20:00: Ishøj Volley – Marienlyst (h)

Lørdag den 12. marts
Kl. 13:00: Amager – Team Køge (d)
Kl. 15:00: Marienlyst – Middelfart VK (h)

Søndag den 13. marts
Kl. 13:00: Holte IF – Amager (d)
Kl. 15:00: Ishøj Volley – Middelfart VK (h)

Få det fulde overblik over playoff-kampene og DM-finalerne her.

Read 775 times