nyheder (1514)

Ishøj tog 1. stik, men Marienlyst har vundet de to seneste semifinaler. Dermed har fynboerne matchbold, inden klubberne torsdag aften mødes til deres 4. fight i semifinaleserien. Kampen vises direkte på Volley TV torsdag fra klokken 18:30.

Vinder Marienlyst opgøret torsdag aften i Ishøj Idrætscenter, er de klar til DM-finalen mod Gentofte, der sikrede sig deres plads i guldkampen i søndags.

Casper Ahlehoff Hansen kommenterer semifinalen direkte på Volley TV og ser frem til kampen:

”Jeg har store forventninger til denne 4. semifinale, som godt kan gå hen og blive rigtig intens og nervepirrende. Ishøj har i den grad noget at revanchere efter en skidt indsats i søndags i Marienlystcenteret, hvor intet rigtig fungerede for sidste års bronzevindere,” siger han.

”Marienlysts Simon Bitsch kommer med stor sandsynlighed heller ikke i spil torsdag aften, og dermed skal andre spillere igen træde i karakter. Men søndagens sikre sejr må give coach Liam Sketcher en smule ro på, da både blokadespillet og i særdeleshed Peter Schøler var godt kørende,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

”Marienlyst er uden tvivl favoritter. Men Ishøj har før vist, at de kan rejse sig, når det ser sortest ud. Intet er givet på forhånd, og alt er åbent endnu! Jeg glæder mig meget til kampen skydes i gang – det bliver uden tvivl ren krig om at sikre sig en plads i DM-finalen.”

Se den 4. og måske afgørende semifinale mellem Ishøj og Marienlyst direkte på Volley TV torsdag fra klokken 18:30 her.
De sidste slag skal til at slås i denne Volleyligasæson. Få helt styr på, hvem der spiller medaljekampe, hvem der snuppede 5. pladsen og hvad stillingen er i Kvalifikation til Volleyligaen.

Hos damerne blev det i weekenden klart, at Holte og Brøndby møder hinanden i DM-finalen for sjette gang på syv år. Finalerne spilles i Brøndby den 11. april klokken 19:00 og i Holte den 22. april klokken 16:00.

Amager og Køge spiller om bronzemedaljerne. 1. slag i bronzekampen slås den 1. april klokken 16:00 i Køge, mens bronzemedaljerne endeligt bliver hængt om halsen den 4. april, når der er returopgør på Amager klokken 19:00.

I placeringskampen om 5. pladsen snuppede Elite Volley Aarhus 1. stik, mens Fortuna Odense udlignede i returkampen. Dermed skulle der et uhyre tæt Golden Set til at placere 5. pladsen, som havnede i Aarhus efter 26-24.

Spændingen fortsætter i Kvalifikation til Volleyligaen, hvor både Frederiksberg og Ikast KFUM har 3 sejre efter 4 kampe. Frederiksberg topper gruppespillet med 9 point. Vk Vestsjælland har 2 sejre og kan dermed stadig nå at kravle opad i tabellen til top 2, som sikrer deltagelse i landets bedste række i den kommende sæson.

Se kampprogrammet under VLD Kvalifikation her. 

Sidste brikker skal lægges hos herrerne
Hos herrerne er Gentofte er klar til deres 6. DM-finale i træk, efter de besejrede Hvidovre 3-0 i semifinaleserien. Hvem de regerende danske mestre skal møde i guldkampen er endnu ikke afgjort, da stillingen er 2-1 til Marienlyst mod Ishøj i deres semifinaleserie, som spilles bedst af fem kampe.

Den 4. semifinale spilles på torsdag den 30. marts klokken 18:30 i Ishøj. Volley TV viser den måske afgørende semifinale her.

Middelfart har snuppet 5. pladsen hos herrerne. Fynboerne tabte ellers den første placeringskamp hjemme mod ASV, men vandt returkampen på udebane og det efterfølgende altafgørende Golden Set med 25-21. ASV slutter dermed på 6. pladsen, efter aarhusianerne fik en 3. plads i grundspillet.

Lyngby-Gladsaxe topper gruppespillet i Kvalifikation til Volleyligaen med 3 sejre og 10 point. VK Vestsjælland er på 2. pladsen med 3 sejre og 8 point, mens Aalborg Volley har 2 sejre og 6 point. Det ser svært ud for Amager VK, der stadig er uden sejr.

Se kampprogrammet under VLH Kvalifikation her.
Volleyballkvinderne fra Brøndby og Holte bookede lørdag billet til DM-finalen, da begge mandskaber vandt deres 3. semifinale i træk. Dermed bliver kampen om danmarksmesterskabet en gentagelse af sidste års finale.

Der er lagt op til et par nervepirrende brag, når Danmarks to bedste volleyballhold tørner sammen i DM-finalen den 11. og 22. april.

Lørdag vandt begge klubber deres 3. semifinale. Holte besejrede Køge med 3-0 i kampe, og Brøndby besejrede Amager med 3-0 i kampe i semifinaleserien, der spilles bedst af fem.

Dermed krydser Holte og Brøndby igen klinger i en kamp om guld. De to hold stod også over for hinanden i sidste års DM-finale, hvor Brøndby vandt guldet i Golden Set. Det er sjette gang på syv år, at holdene møder hinanden i DM-finalen.

Holte og Brøndby var helt lige i grundspillet, hvor holdene sluttede med lige mange sejre og point, dog med Holte øverst i tabellen med en bedre sætscore.

Tidligere i år mødte klubberne hinanden i pokalfinalen ved Final 4, hvor Brøndby vandt i tiebreak.

Sidste gang, Brøndby og Holte mødte hinanden, var i Volleyligaen, hvor Holte vandt.

Damernes DM-finaler spilles den 11. og 22. april. Vinder holdene en kamp hver, spiller de i forlængelse af sidste finale ét enkelt og altafgørende Golden Set til 25 point om at blive dansk mester.
Den står 1-1 i semifinaleserien mellem Marienlyst og Ishøj. Hvem vinder den psykologisk vigtige 3. kamp? Få svaret søndag, når Volley TV viser semifinalen direkte fra klokken 15:00.

Ishøj vandt den 1. semifinale mod Marienlyst med 3-1 på hjemmebane. Fynboerne bragte balance i regnskabet onsdag aften, da Marienlyst vandt 2. opgør med samme cifre på den fynske hjemmebane.

Det er dermed helt lige, inden klubberne støder sammen søndag eftermiddag til et spændende og vigtigt 3. semifinaleopgør.

”Det er sidste års sølvvindere mod sidste års bronzevindere. Ishøj snuppede den sidste slutspilsplads, men derfra har formkurven kun peget i en retning, og det er opad,” siger Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterer kampen på Volley TV.  

”Marienlyst har spillet de to første semifinaler uden et af deres farligste våben i form af landsholdsspiller Simon Bitsch. Marienlyst fandt formlen til at klare sig uden ham i den 2. semifinale, men der er ingen tvivl om, at han kan gøre en kæmpe forskel, hvis han når at blive klar til kamp søndag,” siger han.

”Det er så tæt, som det kan blive. Og hjemmebanen kan blive den afgørende faktor. Det bliver dagen, som bliver afgørende. Men utroligt vigtigt for begge hold at komme foran 2-1 i kampe.”

Marienlyst har hjemmebanefordel, da klubbernes 3. semifinale spilles i Marienlystcentret.
Semifinalerne spilles bedst af fem kampe.

Se semifinalen mellem Marienlyst og Ishøj direkte på Volley TV søndag fra klokken 15:00 her.
Brøndbys regerende danske mestre har sat kursen mod klubbens 7. DM-finale i træk. Klubben vandt den 1. semifinale mod Amager og har hjemmebanefordel i aftenen. Se med om Amager kan lave overraskelsen, når Volley TV viser semifinalen direkte fra klokken 19:45.

11, 22 og 15 point. Amager haltede et stykke efter Brøndby i de to klubbers 1. semifinale. I aften skal sidste års bronzevindere forsøge at vende semifinalelykken, når de gæster Stadionhal 1 i Brøndby.

”Den korte fortælling er, at Brøndby er storfavoritter til at spille sig videre til DM-finalen,” Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterer kampen på Volley TV.

”Men når det så er sagt, så har vi set momentvise perioder med udfald fra de regerende danske mestre. De perioder skal Amager udnytte og samtidig ramme deres absolutte topniveau, hvis de vil lave en overraskelse,” siger han.

Semifinalerne spilles bedst af fem kampe.

Se semifinalen mellem Brøndby og Amager direkte på Volley TV torsdag fra klokken 19:45 her.
Torsdag, 23 marts 2017 05:00

100 dage til Final 4 i European League

Written by
I dag er der 100 dage til Final 4 i European League i Danmark begynder. I den anledning løfter Volleyball Danmark sløret for arenaen, hvor finalekampene skal spilles samt Final 4-logoet. Præsidenten for CEV kalder værtskabet en ny milepæl.

De danske volleyballherrer har begyndt nedtællingen til Final 4 i European League, som nærmer sig med hastige skridt.

I sidste uge udtog landstræner Mikael Trolle sin 23 mand store bruttotrup, og med 100 dage til første kamp i Final 4 sætter Volleyball Danmark i dag navn på landsholdets hjemmebane.

”Det er en kæmpe glæde, at vi kan byde alle sportsinteresserede indenfor i Gentofte Sportspark til et internationalt finalespil med dansk deltagelse den 1. og 2. juli,” siger Mikael Trolle, sportsdirektør og landstræner i Volleyball Danmark.

Final 4 i European League består af semifinaler, bronzekamp og finale og er næste kapitel i historieskrivningen om store europæiske volleyballevents på dansk grund, siden Danmark var værter for EM sammen med Polen i 2013.

”Vi er rigtig godt i gang med at skabe den helt rette organisation til at give danskerne endnu en stor volleyballoplevelse,” siger Mikael Trolle.

”Det var en fantastisk kulisse, da der blev spillet Champions League i Gentofte Sportspark sidste år. Vi håber, at Volleyball Danmark og alle sportsinteresserede vil være med til at bakke op om herrelandsholdet i volleyball,” siger han.

CEV præsident: En ny milepæl
Præsidenten for det europæiske volleyballforbund CEV, Aleksandar Boričić, glæder sig over valget af Danmark som værter for European League-finalerne:

“Efter de var værter for et yderst succesfuldt EM i 2013, er vores venner i Volleyball Danmark fortsat deres hårde arbejde med at profilere volleyball i deres land, og værtskabet af dette års European League Final 4 er en ny milepæl i denne positive udvikling og trend,” siger Aleksandar Boričić og fortsætter:

“Danmark er kendt for at arrangere en række store sportsevent hvert år, og jeg er sikker på, at European League-finalerne vil cementere denne status og samtidig inspirere unge mennesker til at følge vores sport nærmere og forhåbentlig selv begynde at spille i fremtiden,” siger han.

De danske volleyherrer tager hul på gruppespillet i European League i juni, hvor Danmark er i Gruppe B med Ukraine, Ungarn og Israel.

Nr. 1 og 2 fra gruppen kvalificerer sig direkte til Final 4. Hvis Danmark ikke kvalificerer sig direkte, overtager de som værter pladsen fra den dårligste 2'er.

Final 4 i European League spilles den 1. og 2. juli i Gentofte Sportspark.

FAKTA EUROPEAN LEAGUE 2017
- 2017 CEV Volleyball European League – Men spilles over to runder i juni.
- 1. runde spilles i Ukraine.
- 2. runde spilles i Ungarn.
- Alle fire hold spiller mod hinanden i hver runde.
- Final 4 spilles i Danmark.
- Final 4 spilles den 1. og 2. juli 2017.
- Final 4 afvikles med semifinaler på dag 1 og medaljekampe på dag 2.
- Danmark er det 2. bedste seedede nation i turneringen med en 22. plads på den europæiske rangliste.
- Gruppe A: Makedonien (21), Sverige (27), Albanien (35), Aserbajdsjan (37).
- Gruppe B: DANMARK (22), Ukraine (24), Ungarn (30), Israel (29).
- Vinderen af CEV European League 2017 går videre til FIVB World League.
- Nr. 1 og 2 i hver gruppe kvalificerer sig direkte til Final 4.
- Hvis Danmark ikke kvalificerer sig direkte, overtager de som værter pladsen fra den dårligste 2'er.
Gentofte snuppede sæsonens 13. 3-0-sejr, da de vandt den 1. semifinale mod Hvidovre. Onsdag aften skal Hvidovre forsøge at få revanche og balance i semifinale-scoren, når klubberne igen tørner sammen. Volley TV viser kampen direkte fra klokken 18:30.

Gentofte tog 1. stik mod Hvidovre med 3-0 og kan spille sig tæt på klubbens 6. DM-finale i træk, hvis de også vinder semifinale nummer 2.

Hvidovre vil gøre alt, hvad de kan, for at forhindre dette.

”Hvidovre har haft en blandet sæson. Efter de vandt bronze sidste år, stemplede de igen ind med en plads i pokalfinalen inden jul, mens de har været mere svingende i ligaen,” siger Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterer kampen på Volley TV.

”Hvidovre var stensikre i kvartfinalen og har en opadgående formkurve. Den bølge skal for alvor i spil nu, hvor de også skal trække på erfaringerne fra Final 4, hvor de netop krydsede klinger med Gentofte i pokalfinalen,” siger han og tilføjer, at der skal noget ekstra til:

”Gentofte er stadig ubesejrede i år. De har tabt to sæt i hele sæsonen og er kæmpe favoritter til at vinde deres 3. danmarksmesterskab i træk,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Semifinalerne spilles bedst af fem kampe.

Se semifinalen mellem Gentofte og Hvidovre direkte på Volley TV onsdag fra klokken 18:30 her.
Kan Køge stille noget op mod storfavoritterne Holte, når klubberne mødes i deres 2. semifinale tirsdag aften? Volley TV viser kampen direkte fra klokken 18:30.

Holte og Køge mødes tirsdag aften til deres 2. semifinale. Holte tog 1. stik med 3-1 og kan på hjemmebane i Ny Holtehal bringe sig snublende en DM-finale.

Holte er storfavoritter i semifinalen mod Køge. Holte har vundet DM-medaljer de seneste 29 år i træk, mens Køge står i klubbens første semifinale nogensinde.

Køge viste dog i klubbernes første semifinalemøde, at de ikke stikker op for bollemælk ved at vinde 1. sæt og var godt med i 2. sæt.  

”Køge viste især i 1. sæt, at de fortjener at stå i DM-semifinalen. Det var tydeligt, at Holte lige skulle banke rusten af hænderne, efter de har holdt pause, mens Køge spillede kvartfinaler,” siger Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterer kampen direkte på Volley TV.

”Holte skal lige i gear igen. Det er Køges mulighed for at lave et resultat. Men jeg regner med, at Holte bare er endnu skarpere og slår endnu hårdere i aften, end de gjorde i den første semifinale,” siger han.

Se semifinalen mellem Holte og Køge direkte på Volley TV tirsdag fra klokken 18:30 her.
300 elever fra 9. klasser over hele landet har siden tirsdag kæmpet om titlen som Danmarks bedste skoleklasse i volleyball. Vindere blev pigerne fra Vrå Skole i Nordjylland og drengene fra Birkerød Skole i Nordsjælland.

Mere end 450 hold fra hele landet var kogt ned til 25, da finalestævnet i DM i Skolevolley blev afviklet i Skolevolley i Vejen Idrætscenter, skriver jv.dk.  

Det var dermed kun essensen, som var tilbage i turneringen, der begyndte tirsdag. I alt 12 drengehold og 13 pigehold havde spillet sig frem til finalestævnet

På stævnets sidste dag torsdag var det da også ganske tydeligt, at de tilbageværende hold havde haft rigelig mulighed for at finde frem til topniveauet i de indledende kampe.

Både piger og drenge var spillet godt sammen og gik til stålet i drabelige dueller, hvor de unge mennesker flere gange måtte ned og rode på gulvet efter en veleksekveret returbold fra den anden side af banen.

Til finalerne blev Vejen Idrætscenter bygget om. De små baner pillet ned, og en stor finalebane sat op med tilskuerrækker på alle fire sider.

Her kunne eleverne først se pigernes finale, hvor Vrå Skole slog Marievangsskolen fra Slagelse med 2-0 i sæt. Bagefter besejrede fra Birkerød Skole drengene fra Bryndum fra Esbjerg med samme finalecifre.

Kilde: jv.dk
Det danske herrelandshold i volleyball står over for en omfattende landsholdssæson med både VM-kvalifikation og som prikken over i’et: Final 4 i European League på hjemmebane. Landstræner Mikael Trolle har sat navne på sin bruttotrup.

Herrelandsholdet begynder med en tryout, hvor potentielle landsholdskandidater skal forsøge at overbevise landstræneren om, at netop de skal med i den endelige 14 mands trup.

Mikael Trolle har indkaldt 13 unge spillere til tryout den 24.-28. april.

”Vi har en række meget lovende og talentfulde spillere, som banker på til landsholdet. Tryout’en er en mulighed for at komme i betragtning til landsholdet. Samtidig kan vi se, hvordan vi kan arbejde med dem fremover, så de bliver endnu bedre,” siger Mikael Trolle.

Efter tryout’en reduceres bruttotruppen til 16-18 spillere, som træner i perioden primo maj til medio juli.

Trænerstaben udtager løbende de 14 spillere, som skal repræsentere Danmark ved de enkelte landskamparrangementer i 2017.

Første udfordring for de danske volleyherrer er VM-kvalifikationen i Kroatien til maj, hvor Danmark møder Hviderusland, Kroatien, Norge, Serbien og Schweiz.

Højdepunktet på landsholdssæsonen er dog European League, hvor Danmark er værter for Final 4 den 1. og 2. juli.

BRUTTOTRUP, HERRELANDSHOLDET

Hæver
Axel Jacobsen (San Lorenzo - ARG)
Sebastian Mikelsons (Gentofte Volley - DEN)
Mads Kyed Jensen (Gentofte Volley - DEN)

Libero
Frederik Mikelsons (Gentofte Volley - DEN)
Mathias Spendrup Petersen (Hvidovre VK - DEN)
Nikolaj Hjorth (Middelfart VK - DEN)

Centerspiller
Simon Øster Ellegaard Andersen (Middelfart VK - DEN)
Simon Gade (Gentofte Volley - DEN)
Aske Mørkeberg Sørensen (Gentofte Volley - DEN)
Frederik Bo Dahl (Gentofte Volley – DEN)
Nikolaj Hovmann (Hvidovre VK - DEN)
Jeppe Back Nielsen (Middelfart VK - DEN)
Rasmus Mikelsons (Gentofte Volley - DEN)
Nikolas Sebastian Dybkilde Bach (Hvidovre VK - DEN)

Højrekant
Peter Trolle Bonnesen (Gentofte Volley - DEN)
Steen Sørensen - tillige venstrekant (Axis Cuibertin - BEL)
Simon Boye Jørgensen (Hvidovre VK - DEN)

Venstrekant
Peter Jensen (Club Jeunesse Bauchrieh - LIB)
Simon Bitsch (BK Marienlyst - DEN)
Philip Özari (Gentofte Volley - DEN)
Mads Møllgaard (Lünenburg - GER)
Rasmus Breuning (Milano - ITA)
Anders Hartmann (Gentofte Volley - DEN)

Staben omkring herrelandsholdet
Head Coach: Mikael Trolle
Assistant Coach: Kristian Knudsen
Technical Assistant Coach: Peter Borglund
Scout: Francesco Oleni
Team Manager: Sven Brix
Ansvarlig Fysioterapeut: Endnu ikke bekræftet
Sportsmassør: Jakob Lindahl
Læge: Henrik Aagaard
Hvor god er du til at spå om DM-semifinalerne, som begynder på lørdag? Send dine svar til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 18/3 kl. 15:00, så deltager du i konkurrencen om 4 billetter til en valgfri DM-finale.

1) Hvem vinder det 1. opgør mellem Køge og Holte?

2) Hvor mange kampe skal Marienlyst og Ishøj bruge for at finde en samlet vinder?

3) Hvem scorer flest point for Marienlyst i semifinalerne?

4) Hvem vinder 2. opgør mellem Brøndby og Amager?

5) Hvor mange kampe skal Amager og Brøndby bruge for at finde en samlet vinder?

6) Hvem scorer flest point for Amager i semifinalerne?

7) Hvem vinder 3. opgør mellem Gentofte og Hvidovre?

8) Hvilken herrespiller laver flest blokadepoint i semifinalerne?

9) Hvilken damespiller laver flest serveesser i semifinalerne?

10) Hvilke 4 hold kvalificerer sig til DM-finalen?

Vinderen af de fire billetter er den person med flest rigtige. Er der flere, som har gættet lige mange rigtige, trækkes der lod.
Fra næste skoleår bliver det måske muligt for eleverne på 7., 8. og 9. årgang i Vejen at vælge volleyball som valgfag.

Dansk, Matematik, frokostpause og så Volleyball.

Skoleskemaet kan se noget anderledes ud for skolerne i Vejen, hvor ungdomsskolen har søgt politisk godkendelse af fire nye valgfag i folkeskolen, heriblandt volleyball.

”Vi har behov for valgfag, som ikke bare er dem, man kan finde i folkeskoleloven, der tæller de klassiske fag som musik og billedkunst. I løbet af de seneste to år har vi for eksempel fået godkendt kinesisk, fodbold og masterchef som valgfag, og vi forsøger hele tiden at udvide sortimentet, så det bliver så spændende som muligt for eleverne,” siger Per Frisbjerg, afdelingsleder hos Vejen Ungdomsskole til jv.dk.

Ungdomsskolen står for valgfagsundervisningen på Højmarkskolen, Brørupskolen og fra næste år også Bække Skole og har søgt byrådets godkendelse af de fire valgfag; volleyball, fransk, jagt og faget ”dit liv - dit valg”.

Fingeren på pulsen
Godkendes de fire nye fag, kan samtlige skoler i Vejen Kommune vælge at tilbyde undervisning i fagene. Ofte er det dog kun de skoler, hvor Ungdomsskolen står for valgundervisningen, der udbyder de nye valgfag.

”Vi hører under ungdomsskoleloven og må for eksempel ansætte folk, der ikke nødvendigvis er lærer- eller pædagoguddannet. Det kunne for eksempel være en tømrer til at undervise et tømrerhold, og det giver muligheder for anderledes fag,” forklarer Per Frisbjerg.

Det kunne meget vel også være en volleyballtræner til at undervise i volleyball.

Trods den politiske godkendelse er det dog ikke sikkert, at alle valgfagene oprettes.

”Vi prøver at have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der interesserer de unge. Men i sidste ende er det op til eleverne, hvad der bliver oprettet. De bestemmer, hvad de vælger sig ind på,” siger Per Frisbjerg.

Ansøgningen behandles først af kommunens udvalg for skoler og børn og tages senere også op i byrådet.

Kilde: jv.dk
Det eneste du skal hjælpe med er at sætte nogle net op og skabe rammerne for en sjov, anderledes og hyggelig eftermiddag.

Der er tale om uforpligtende Pop-Up Volley for studerende, og I vil altid være 2 instruktører/værter til stede ved hvert event. Indholdet, længden og stedet for arrangementerne kan tilpasses efter, hvad du ønsker – så alle gode idéer er velkomne.

Det kræver ikke erfaring, hverken som volleyballspiller eller instruktør, men derimod bare at du er socialt anlagt og har lyst til at udvide dine bekendtskaber – herunder at skabe nogle fede relationer til både danske og internationale studerende og andre volleyballentusiaster.

Har dette fanget din interesse? Så meld dig til pop-up-sætningsmødet den 6. april, hvor vi aftaler datoer for, hvornår du kan få mulighed for at hoste et fedt pop-up volley event.

Hvis ikke du har mulighed for at deltage i pop-up-sætningsmødet torsdag den 6. april, vil vi meget gerne høre fra dig alligevel. Send blot en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

De bedste hilsner
Welcome U

Besøg Welcome U hjemmesiden her. 

Følg med på Facebook her.
Weekenden byder på interessante styrkeprøveforhold, når de ubesejrede tophold i Kvalifikation til Volleyligaen mødes for første gang i gruppespillet.

Både hos damerne og herrerne har to hold markeret sig med to sejre i gruppespillets første to kampe.

Hos damerne er Ikast KFUM det eneste hold fra Volleyligaen i Kvalifikationen. Og midtjyderne topper da også gruppespillet efter de to første kampe med to sejre over DHV Odense (3-0) og VK Vestsjælland (3-1).

Frederiksberg Volley har også vundet deres to første kampe i gruppespillet over selvsamme modstandere, 3-0 over DHV og 3-2 over Vestsjælland.

Dermed er der lagt op til en lille gruppefinale, når Ikast og Frederiksberg mødes i weekenden.

Holdene møder hinanden to gange i gruppespillet, en ude og en hjemme, men opgøret i weekenden er første indbyrdes styrkeprøve hos oprykkerkandidaterne.

Hos herrerne ligger Lyngby-Gladsaxe og VK Vestsjælland nummer 1 og 2 i Kvalifikation til Volleyligaen med to sejre ud af to mulige. Lyngby-Gladsaxe har besejret Amager (3-0) og Aalborg (3-1), mens VK Vestsjælland er noteret for en 3-0-sejr hjemme og en 3-2-sejr ude over Aalborg.

Lyngby-Gladsaxe og VK Vestsjælland krydser klinger i weekenden, hvor vestsjællænderne har fordel af hjemmebane i Korsørhallen.

Følg med Kvalifikation til Volleyligaen på micrositet under VLD og VLH Kvalifikation.
Mandag, 13 marts 2017 09:19

Her er DM-semifinalisterne hos damerne

Written by
Holte, Brøndby, Amager og Køge er klar til semifinalerne i kampen om danmarksmesterskabet.

Det står klart, efter Amager og Køge vandt det 3. og altafgørende kvartfinaleopgør i weekenden.

Køge besejrede Fortuna Odense med 3-1 på hjemmebane, efter de to klubber hver havde vundet én kvartfinale.

Amager vandt 3-0 over Elite Volley Aarhus i deres 3. og afgørende kvartfinale.

Dermed avancerer Amager og Køge til semifinalen, hvor Holte og Brøndby venter. Holte og Brøndby spillede sig direkte i DM-semifinalen, da de sluttede som nummer 1 og 2 i grundspillet.

I semifinalerne, der spilles bedst af fem kampe, spiller Køge mod Holte, mens Amager møder Brøndby.

DM-SEMIFINALER, DAMER
18/03, 15:00: Team Køge vs. Holte IF
18/03, 18:00: Amager VK vs. Brøndby VK

21/03, 18:30: Holte IF vs. Team Køge
23/03, 20:00: Brøndby VK vs. Amager VK

25/03, 15:00: Brøndby VK vs. Amager VK
25/03, 18:00: Holte IF vs. Team Køge

28/03, 19:30: Amager VK vs. Brøndby VK
29/03, 20:30: Team Køge vs. Holte IF

01/04, 15:00: Holte IF vs. Team Køge
01/04, 18:00: Brøndby VK vs. Amager VK

- med forbehold for ændringer.
Fredag, 10 marts 2017 09:32

Dobbelt kvartfinalegys lørdag

Written by
Begge kvartfinaler hos damerne skal ud i en 3. og altafgørende kamp for at finde de kommende semifinalister. Volley TV viser Køge mod Fortuna Odense lørdag klokken 14:55.

To kampe var ikke nok til af afgøre damernes kvartfinaler, der spilles bedst af tre.

Det står klart, efter Fortuna Odense fik revanche mod Team Køge tirsdag aften med en 3-1-sejr på udebane. Onsdag aften slog Elite Volley Aarhus sin kvartfinalemodstander Amager VK med 3-0 også på udebane.

Dermed bragte klubberne balance i kvartfinaleregnskabet og mødes til en 3. og altafgørende duel om en plads i DM- semifinalen.

Det sker lørdag, når Team Køge møder Fortuna Odense klokken 15.
Klokken 18 spiller Amager VK mod Elite Volley Aarhus.

Volley TV viser Team Køge mod Fortuna Odense, og kommentator Casper Ahlehoff Hansen ser frem til et tæt og spændende opgør:

”Det her bliver med garanti en neglebider af de helt store! Køge kan for første gang nogensinde spille sig i en semifinale, men spørgsmålet er, om de kan få styr på de nerver, der i den grad spillede dem et puds i tirsdags. Det er to hold, der er garant for tætte dueller og kampe, så det her resultat kan ingen spå om,” siger han

Se den afgørende DM-kvartfinale mellem Team Køge og Fortuna Odense direkte på Volley TV lørdag fra klokken 14:55.

Kvartfinaler, damer
11/3, 15:00: Team Køge Volley vs. Fortuna Odense (Asgårdskolen) (Se kampen direkte på Volley TV her)
11/3, 18:00: Amager VK vs. Elite Volley Aarhus (Sundbyhal 2)
Projektet ”Vild med Volley” er i fuld gang og afholder sin første workshop søndag den 12. marts. Hvis du har en god idé til, hvordan man kan styrke volleyball som motionsidræt, kan du stadig nå at byde ind.

Der er lagt op til en god gang hjernegymnastik og lind strøm af gode ideer, når Masterklubber og ressourcepersoner mødes i Marienlystcentret på Fyn i denne weekend.

Sammen skal de idéudvikle på et nyt motionskoncept målrettet motionister i alderen 30-60 år.

”Jeg håber, at dette nye motionstilbud fanger de motionister, som blandt andet søger fleksibilitet, sved på panden og socialt samvær i deres træning,” siger projektleder for Vild med Volley, Julie Elton Koch.

Vild med Volley er en del af idrættens fælles vision ”Bevæg dig for livet” og søger at styrke fundamentet for motionsvolley gennem klubudvikling og aktivitetsudvikling.

Masterklubberne Bedsted, Varde, Sønderborg, VK Vestsjælland, Amager VK og DSIO er centrale drivkræfter i Vild med Volley-projektet, som vil gøre motionsvolleyball til en endnu mere attraktiv og populær motionsidræt.

Alle klubber har kunnet søge om at blive Masterklub og er blevet udvalgt på baggrund af deres arbejde med, eller store potentiale og lyst til udvikling af motionsvolleyball.

Det er stadig muligt at komme med i idéudviklingsfasen. Hvis du har gode ideer og lyst til udvikling, så kontakt projektleder Julie Elton Koch på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Fredag, 10 marts 2017 08:23

Her er DM-semifinalisterne hos herrerne

Written by
Gentofte, Marienlyst, Hvidovre og Ishøj er klar til semifinalerne i kampen om danmarksmesterskabet.

Det står klart, efter både Hvidovre og Ishøj vandt deres to kvartfinaler.

Hvidovre besejrede Middelfart med først 3-1 hjemme og i går aftes med 3-1 ude.
Ishøj slog ligeledes deres modstander ASV med 3-1 både hjemme og ude.

De to sjællandske hold avancerer dermed til semifinalen, hvor Gentofte og Marienlyst venter. Gentofte og Marienlyst spillede sig direkte i DM-semifinalen, da de sluttede som nummer 1 og 2 i grundspillet.

I semifinalerne, der spilles bedst af fem kampe, spiller Hvidovre mod Gentofte, mens Ishøj møder Marienlyst.

DM-SEMIFINALER, HERRER
19/03, 15:00: Hvidovre VK vs. Gentofte Volley, Frihedens Idrætscenter
19/03, 18:00: Ishøj Volley vs. Boldklubben Marienlyst, Ishøj Idrætscenter

22/03, 18:30: Gentofte Volley vs. Hvidovre VK, Kildeskovshal 1
22/03, 20:30: Boldklubben Marienlyst vs. Ishøj Volley, Klostermarkshallen

26/03, 15:00: Boldklubben Marienlyst vs. Ishøj Volley, Marienlyst Centret Hal 4
26/03, 18:00: Gentofte Volley vs. Hvidovre VK, Kildeskovshal 1

30/03, 18:30: Ishøj Volley vs. Boldklubben Marienlyst, Ishøj Idrætscenter
30/03, 20:30: Hvidovre VK vs. Gentofte Volley, Frihedens Idrætscenter

02/04, 15:00: Gentofte Volley vs. Hvidovre VK, Kildeskovshal 1
02/04, 18:00: Boldklubben Marienlyst vs. Ishøj Volley, Marienlyst Centret Hal 4

- med forbehold for ændringer. 
Side 1 ud af 69