Hjemmesidebanner

Volleyball Sydjylland

Dette er informationssiden for klubber i den gamle Sydjysk Volleyball Kreds (SyVBK), som nu hedder Volleyball Sydjylland.

Arbejdet med administration og udvikling i Volleyball Sydjylland er overtaget af Volleyball Danmark i et tæt samarbejde med de netværk og interessegrupper i Volleyball Sydjylland der rådgiver administrationen.

Netværksmøder
Indkaldelse til netværksmøder vil ske direkte på mail til klubber og enkeltpersoner.
Netværksmøder i Volleyball Sydjylland bliver afholdt 2-4 gange om året og til de næste møder er der følgende fokus:

Dagsordenen for det enkelte møde, vil blive lagt ud her på siden.
På Netværksmøderne kan drøftes punkter som evaluering af stævner/sæsonen, udviklingen i Volleyball Sydjylland og/eller erfarings- og meningsudveksling mellem deltagerne. For at kunne deltage i et Netværksmøde, skal man være engageret i en klub og/eller i Volleyball Sydjylland og ikke mindst have en interesse i af gå i dialog om volleyball i Volleyball Sydjylland.

Der kan til nogle af Netværksmøderne blive indbudt repræsentanter fra andre kredse bl.a. ikraft af, at flere turneringer afholdes i fællesskab og at der kan være fælles interesser i eksempelvis udvikling af ungdomsvolley. 

Kontaktpersoner i Volleyball Sydjylland er:
Sportskonsulent Randi Fechtenburg Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 2929 5871. Ansvarlig for den daglige administration af Volleyball Sydjylland. 

Sportskonsulent Sara Lilja Jensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  6160 1282. Ansvarlig for alle ungdomsturneringer i Volleyball Sydjylland. 

Stævnekoordinator Jørgen Mølgaard Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  2095 0793. Ansvarlig for Kids- og Teenturneringen i Volleyball Sydjylland.

FVBK ved Martijn Van de Aa Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. er ansvarlig for Danmarksserien, som afvikles i et samarbejde mellem FVBK og Volleyball Sydjylland.

Sekretariatschef Claus Bøllingtoft Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  4326 2710. Kontakt i forhold til alle forhold vedrørende økonomi.

Vigtige Links
Kidsvolley stævnetilmelding www.staevner.kidsvolley.net 

Teen, ungdomsvolley og stævnetilmelding www.staevner.teenvolley.dk 

Reglementer, blanketter, spilleregler, licenser etc. etc.  Se under menupunktet medlemsservice på www.volleyball.dk

Talentcenter VEST: www.tcdanmark.dk  
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fortæl os, hvad der interesserer dig - så holder vi dig opdateret.

b
Interesser