Hjemmesidebanner
Ci Eshel

Ci Eshel

Volleyball Danmark har i forbindelse med det kommende repræsentantskabsmøde bekendtgjort et markant regnskabsunderskud for 2018. Mandag aften afholdt Volleyball Danmarks bestyrelse derfor et møde med de tre danske volleyballkredse for at informere om situationen og sammen kigge fremad mod løsninger, der kan styrke Volleyball Danmark, kredsene og samarbejdet imellem disse. Bestyrelsesformand, Erik Jacobsen, er positiv over den konstruktive debat, mødet med kredsene har skabt.

Det er en yderst beklagelig udvikling vi har set i Volleyball Danmark, som vi i bestyrelsen er ekstremt kede af, og som vi påtager os det fulde politiske ansvar for. Men vi bliver nødt til at kigge fremad nu. Vi er blevet mødt med en stor velvilje fra kredsene, som også ønsker at bruge denne ellers kedelige situation til at styrke samarbejdet, så vi kan få skabt et stærkere og forenet volleyball miljø i Danmark,” siger formanden.

”Den siddende bestyrelse har nu iværksat en gennemgang og kvalificering af budgetforudsætninger og endvidere drøftet mulige besparelser i 2019, 2020 og 2021 med vægt på at kunne bibeholde mange af de sportslige aktiviteter. Det vil være den nyvalgte bestyrelse, der skal udarbejde og vedtage de endelige budgetter for 2020 og de efterfølgende år.”, afslutter Erik Jacobsen.

Repræsentantskabsmødet afholdes søndag den 2. juni 2019 kl. 10.00 på Hotel Comwell Klarskovgaard i Korsør, hvor en ny bestyrelse skal vælges ind.

Af hensyn til forplejning mv. er der tilmelding senest den 29. maj 2019 kl. 12.00. Tilmelding foregår pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
mandag, 20 maj 2019 17:59

Her er Danmarksturneringen 19/20

Volleyligaen er afsluttet og alle kvalifikationskampe til landets 1. division og 2. division er spillet færdige. Hermed kan forberedelserne til Danmarksturneringen 19/20 nu gå i gang.

I sæsonen 19/20 vil der fortsat være en landsdækkende Volleyliga, mens 1. division spilles i to puljer (øst og vest). I 2. division spilles der i fire puljer (to i øst og to i vest). Se grafikken for et overblik over hvilke hold, der spiller i hvilke divisioner i næste sæson.

 DanmarksturneringenHold dig opdateret på turneringsplanen:

Turneringsplanen for Danmarksturneringen 19/20 er nu lagt op, hvor holdene kan danne sig et overblik over hvilke spilleuger, de skal i aktion. Klubberne har ind til den 23. juni til at indtaste specifikke datoer for kampe. Herefter kan kampe stadig flyttes gebyrfrit indtil d. 31. juli.

Spillere og klubber kan holde sig opdateret på deres kampdage ved at eksportere turneringsplanen for deres række eller specifikke hold til kalenderen. Kampdage og tidspunkter vil automatisk blive opdateret i kalenderen, såfremt der sker ændringer.

Se den foreløbige turneringsplan for de forskellige rækker her:

Volleyliga Damer
Volleyliga Herrer

1. Division Damer, Vest
1. Division Damer, Øst
1. Division Herrer, Vest
1. Division Herrer, Øst

2. Division Damer, Pulje 1
2. Division Damer, Pulje 2
2. Division Damer, Pulje 3
2. Division Damer, Pulje 4

2. Division Herrer, Pulje 1
2. Division Herrer, Pulje 2
2. Division Herrer, Pulje 3
2. Division Herrer, Pulje 4
torsdag, 16 maj 2019 17:38

Her er herrelandsholdets endelige trup

Efter nogle gode træninger med bruttotruppen for herrelandsholdet, har landstræner Kristian Knudsen nu udvalgt de spillere, der skal repræsentere Danmark i den kommende European Silver League turnering.

Truppen består af 14 spillere, der kommer med til de officielle kampe mod Georgien, Aserbajdsjan og Rumænien. Hertil er der suppleret med to reservespillere, der er inkluderet i træningstruppen, og som kaldes ind til kampe, når det er aktuelt.  

Op mod European Silver League og første kamp den 25. maj spiller herrelandsholdet fire træningskampe mod Sverige. Landstræner Kristian Knudsen er tilfreds med muligheden for at teste mandskabet af, før de officielle kampe skal spilles.

“Vi har et stærkt og ungt hold med masser af potentiale. Jeg ser meget frem til først at finpudse formen mod Sverige, for herefter at satse på en god start mod Georgien. Vi forventer en fest i Slagelse i næste uge,” udtaler Knudsen.

”Vi kommer til at ændre lidt i truppen til specifikke kampe, hvor enkelte spillere har eksamener, der skal prioriteres. Vi har selvfølgelig stor forståelse for, at en landsholdssæson også skal gå op i en højere enhed med studie og arbejde, som for de fleste spillere trods alt er deres primære beskæftigelse. Jeg er derfor glad for, at vi har en god og bred trup med reservespillere, der kan træde til i disse situationer.” afslutter landstræneren.


DANMARKS TRUP TIL EUROPEAN SILVER LEAGUE

Hævere
Axel Jacobsen, Panathinaikos, GRE
Mads Kyed Jensen, Gentofte Volley 

Mikkel Hoff, Boldklubben Marienlyst (reserve)

Libero (kantspillere kan tillige indgå)
Nikolaj Hjorth, Middelfart VK
Ibrahim Alievski, Hvidovre VK

Center
Simon Øster E. Andersen, Long Beach University, USA
Simon Gade, Gentofte Volley
Rasmus Mikelsons, Gentofte Volley
Nicolai Hovmann Overgaard, Hvidovre VK

Diagonal 
Peter Trolle Bonnesen, Gentofte Volley
Ulrik Dahl, Gentofte Volley

Kant (enkelte kan spille libero)
Mads Møllgaard, Gentofte Volley
Tobias Hougs Kjær, Gentofte Volley
Oskar K. Madsen, VK Vestsjælland

Rasmus Breuning Nielsen, Biosì Indexa Sora, ITA
Kalle Kjerstein Madsen, VK Vestsjælland (reserve)


DANMARKS KAMPPROGRAM, European Silver League Pulje B
25/05 Danmark vs. Georgien
29/05 Rumænien vs. Danmark
02/06 Danmark vs. Aserbajdsjan
08/06 Georgien vs. Danmark 
12/06: Danmark vs. Rumænien
15/06: Aserbajdsjan vs. DanmarkAlle hjemmekampe spilles i Spar Nord Arena Slagelse.
Køb din billet nu og spar penge på entré.
mandag, 13 maj 2019 15:26

Her er damelandsholdets endelige trup

Efter en intens try-out weekend er truppen til det danske damelandsholds forårsprogram på plads. 14 spillere har klaret sig igennem nåleøjet og kan nu se frem til en serie af spændende kampe mod Letland.

Landstræner Sven-Erik Borch Lauridsen er tilfreds med weekendens træninger og niveau, hvor 18 spillere lagde billet ind til en plads på holdet. 


”Weekenden har budt på rigtig gode indsatser af alle. Det er altid ærgerligt at skulle skære nogle fra, men jeg er glad for bredden i toppen af dansk damevolley. Nu ser vi frem mod en række gode kampe mod Letland,” siger landstræneren.

Den udtagne trup skal spille en serie af fem landskampe mod Letland, hvoraf de første kampe bliver spillet på dansk jord. Efterfølgende skal holdet til Letland for at spille de resterende opgør.

DANMARKS TRUP MOD LETLAND

Hævere
Astrid Empacher, Holte IF
Emma Brix, Team Køge Volley 

Libero
Ditte Kjær Hansen, EVA

Mette Sallerup, Holte IF

Centre
Amalie Jørgensen, Fortuna Odense Volley

Katrine Strøbæk, Team Køge Volley
Teresa Haugaard Nielsen, EVA

Kant/Diagonal
Mikala Maria Mogensen, Holte IF 

Nora Møllgaard, Holte IF
Tenna Skyum Donslund, EVA
Isabel Fugmann, Holte IF
Mathilde Borup Jeppesen, Gentofte Volley
Manuela Johnsen, Brøndby VK
Helena Elbæk, American University (anfører)

DANMARKS KAMPPROGRAM 
24/05: Danmark vs. Letland – 18:30 i Korsørhallen (gratis entré) 
25/05: Danmark vs. Letland – 13:00 i Spar Nord Arena Slagelse (køb billet her)

30/05: Letland vs. Danmark 
31/05: Letland vs. Danmark 
01/06: Letland vs. Danmark 

Se Damelandsholdets Facebook side for opdateringer omkring kampene i Letland. 

I samarbejde Mikasa og A-sport.dk har Volleyball Danmark lavet et lækkert nyt fan-sæt, der skal klæde de danske volleyfans godt på, når de danske landshold slår sig løs på hjemmebanen i Spar Nord Arena, Slagelse.

Fan-sættet består af en t-shirt med landsholdenes nye slogan: ”Vi slår et slag for Danmark” samt et halstørklæde. Senere vil der også blive lanceret en kasket. Alt sammen selvfølgelig i rød/hvide farver, så vi kan skabe den bedste hjemmebane for vores landshold.


Bestil online eller køb i hallen

T-shirten og halstørklædet kan allerede købes online sammen med din billet til kampene (kig under tillægsydelser) og udleveres før kampene i Spar Nord Arena Slagelse.

Du vil også kunne købe fan-sættet direkte i hallen i Mikasa Merchandise-boden.

Fra starten af juni vil der også være mulighed for at lægge sættet i indkøbskurven på A-Sports hjemmeside.
Fredag den 7. juni vil der fra 15.00-17.00 blive afholdt en afskedsreception for den afgående formand, Erik Jacobsen.

Repræsentantskabsmødet den 2. juni 2019 markerer Erik Jacobsens sidste dag som bestyrelsesformand, hvorefter nye kræfter træder til. Efter 12 år på formandsposten og 30 år som medlem af bestyrelsen i Volleyball Danmark, vil der ved receptionen være mulighed for at takke af for et godt samarbejde med Erik.

”Det har været en enorm ære at være formand for dansk volleyball i så mange år, og der er jo sket meget, siden jeg blev formand i 2007. For mig vil et fremtrædende punkt selvfølgelig altid være vores værtskab for EM i 2013, der kulminerede med det store finalearrangement i Parken. Dette og mange andre store volleyball øjeblikke, vil jeg altid huske og værdsætte. Jeg har også været i kontakt med og samarbejdet med mange passionerede personer, der har ydet en kæmpe indsats for vores sport. Til dem skal der lyde en stor tak.” siger Erik Jacobsen.

”Selvom det er vemodigt ikke længere at skulle være en del af Volleyball Danmark, vil jeg se frem til at følge med i, hvordan forbundet fortsat vil udvikle sig med en ny på min post og en nye bestyrelse ved roret. Jeg kommer fortsat til at følge med i dansk volley fra sidelinjen, og jeg glæder mig til at se sporten udvikle sig både her i landet og internationalt. Og mon ikke der også vil være noget frivilligt arbejde til mig.,” Afslutter han.

Reception
Afskedsreceptionen bliver afholdt i lokalet ’Preben Elkjær’ i Idrættens Hus fra 15.00-17.00, hvor der vil blive serveret lidt forfriskninger. Venligst tilmelding på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 4. juni.
Den 22-årige danske landsholdsspiller Simon Øster Ellegaard Andersen vandt i weekenden det amerikanske mesterskab i volleyball, NCAA National Championship, sammen med sine holdkammerater fra Long Beach University. Samtidig blev Simon hædret med en plads som første centerspiller på turneringens All-Tournament Team.

Selvom det kun er Simon Øster Ellegaard Andersens anden sæson i USA, har det danske volleytalent allerede opnået noget af det ypperste inden for amerikansk volleyball – og så har han endda gjort det hele to gange.

Det er nemlig andet år i træk, at Long Beach University står med mesterskabstrofæet efter de lørdag eftermiddag (søndag nat, dansk tid) vandt 3-1 på hjemmebanen over University of Hawaii. Og netop hjemmebanen har gjort stort indtryk hos Simon.

”Det var helt fantastisk at stå med trofæet for andet år i træk foran et kæmpe hjemmepublikum, der stormede banen, da vi vandt den sidste bold, ” siger Simon Øster Ellegaard Andersen.

”Vi har arbejdet virkelig hårdt som hold for at nå målet, og det her er virkelig den perfekte måde at afslutte sæsonen og sende de mange senior-spillere på holdet afsted på. Da der ikke er en professionel liga i USA, er dette college mesterskab det største man kan vinde inden for volleyball herovre. Så det betyder meget for alle spillere,” siger han.

Landsholdet kalder
Den 205 cm høje centerspiller med en fortid i Skovbakken Volley og Middelfart VK har gennem sine to sæsoner i USA været en bærende spiller på sit hold, som også tæller flere amerikanske landsholdsspillere. Med endnu et trofæ og hæder i bagagen, vender han nu snuden mod Danmark og landsholdet.

”Jeg glæder mig til at komme hjem til Danmark og spille en spændene landsholdssæson. Det giver selvfølgelig ekstra motivation at vende tilbage med sådan en sejr i kroppen, så det skal nok blive rigtig godt,” afslutter han.

Du kan se Simon Øster Ellegaard Andersen og resten af det danske landshold spille på hjemmebanen i Spar Nord Arena i Slagelse i maj og juni, når holdet deltager i European Silver League, hvor de møder Georgien, Aserbajdsjan og Rumænien.

Se mere om turneringen og køb dine billetter til kampene her.
Om fire uger løber Volleyball Danmarks Repræsentantskabsmøde af stablen i Korsør, hvor nye kandidater skal vælges ind til forbundets bestyrelse, heriblandt formandsposten.

I den forbindelse har kandidat til formandsposten, Thomas Bro-Rasmussen, lavet en side, hvor man kan læse mere om hans mærkesag og visioner for volleyball i Danmark. 
Du kan finde siden her. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4f/1/16/1f447.png");">?

Du kan også læse mere om det kommende repræsentantskabsmøde her. 
Landstræner Sven-Erik Borch Lauridsen og trænerteamet har udtaget de 19 spillere, der skal kæmpe om en plads til damelandsholdets forårsprogram.

De danske volleydamer samles den 9.-12. maj til try-outs, hvor truppen skal skæres ned til 14 spillere, inden holdet skal spille en serie af fem landskampe mod Letland. De første kampe bliver spillet den 24. og 25. maj på hjemmebanen i Slagelse. Efterfølgende skal holdet til Letland for at spille de resterende opgør.


Landstræner Sven-Erik Borch Lauridsen glæder sig til forårets aktiviteter med nye spillere i truppen:

”Vi er imellem kvalifikationer, så det er et kortere landsholdsprogram end vi plejer at have. Derfor har en del spillere også valgt at prioritere deres studie og eksamener eller pleje deres skader efter en lang klubsæson.” forklarer han.

”En del af de rutinerede kræfter er dog tilbage, og samtidig er det en oplagt mulighed for at få set på nogle af de unge talenter, vi har i den danske Volleyliga. Så vi glæder os til en lærerig periode og i særdeleshed til at komme tilbage til vores nye hjemmebane, Spar Nord Arena.” afslutter landstræneren.

Elitechef i Volleyball Danmark, Sven Brix, ser også frem til en række spændende opgør mod Letland.  

”Vi er glade for endnu engang at kunne vise vores damelandshold frem på hjemmebane efter den store succes i januar. Letland er en spændende modstander, som vi har haft et godt samarbejde med over de sidste mange år. Vi forventer derfor også, at det kan blive en intens serie af kampe med nogle tætte opgør.”
udtaler han.


”Vi har arbejdet på at finde en modstander eller to mere til vores damelandshold, men mange nationer er enten optaget af European League eller har valgt ikke at være aktive i denne periode, hvilket vi synes er ærgerligt. For os giver det dog en fin mulighed for at teste nye spillere af i truppen, så vi kan blive endnu klogere på, hvordan holdet skal se ud til EM-kval i januar,” afslutter Brix.


DANMARKS BRUTTOTRUP


Hævere
Freja Oluffa Gørtz, Fortuna Odense Volley

Astrid Empacher, Holte IF
Emma Brix Team, Team Køge Volley

Libero
Ditte Kjær Hansen, EVA

Mette Sallerup, Holte IF
Nanna Kaarde, Team Køge Volley

Centre
Amalie Jørgensen, Fortuna Odense Volley

Amalie Lachenmeier, Holte IF
Katrine Strøbæk, Team Køge Volley
Maia Stripp, Univ. of Arkansas (US)
Teresa Haugaard Nielsen, EVA

Kant/Diagonal
Mikala Maria Mogensen, Holte IF

Nora Møllgaard, Holte IF
Tenna Skyum Donslund, EVA
Isabel Fugmann, Holte IF
Astrid Mellmølle, Fortuna Odense Volley
Mathilde Borup Jeppesen, Gentofte Volley
Manuela Johnsen, Brøndby VK
Helena Elbæk, American University

Se også truppen her

DANMARKS KAMPPROGRAM
24/05: Danmark vs. Letland
25/05: Danmark vs. Letland
30/05: Letland vs. Danmark 
31/05: Letland vs. Danmark 
01/06: Letland vs. Danmark 
I samarbejde Mikasa og A-sport.dk har Volleyball Danmark lavet et lækkert nyt fan-sæt, der skal klæde de danske volleyfans godt på, når de danske landshold slår sig løs på hjemmebanen i Spar Nord Arena, Slagelse.

Fan-sættet kommer til at bestå af en t-shirt, et halstørklæde og en kasket, der selvfølgelig bliver i rød/hvide farver. T-shirten skal bære landsholdenes nye slogan – og hvad det skal være, bliver helt op til de danske volleyfans.

Volleyball Danmarks Facebookside og Instagram profil kan man nemlig lige nu deltage i en konkurrence, hvor landsholdenes slogan skal findes. Alle kreative bud modtages indtil mandag d. 6. maj kl. 12.00, hvorefter vinder-sloganet vil blive udnævnt.

Vinderen af konkurrencen kan stolt klæde sig på i hele fan-sættet og modtager også 2stk VIP-billetter til kampene d. 25. maj.

Fan-sættene med det nye slogan vil blive sat til salg samlet og hver for sig til landskampene i Slagelse samt på A-sport.dk

Husk at købe din billet til landskampene lige her.
Side 1 ud af 4
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.