Hjemmesidebanner
Casper Ahlehoff Hansen

Casper Ahlehoff Hansen

fredag, 15 marts 2019 12:51

Sommerens landskampe er på plads

Der var fulde huse ved EM-kvalifikationen i januar måned, og nu kan Spar Nord Arena Slagelse igen byde hele Volleyball Danmark indenfor til volley-fest.

Lørdag d. 1. juni er der premiere på Beachvolleyens Dag. 25 klubber er allerede tilmeldt. Tilmeld klubben senest søndag d. 7. april.

Den tidligere Lyngby-Gladsaxe headcoach, Michael Jensen, har de seneste år levet en tilværelse som fuldtidscoach i først Sverige og nu som manden i spidsen for kvinderne i Volleyball Club Tirol, der ligger i den østrigske Bundesliga.

Spillerne i Volleyligaen har nomineret tre kandidater på damesiden og herresiden til Årets danske volleyballspiller 2018. Se de nominerede her.

Den danske landstræner for damerne, Sven-Erik Borch Laurisen ”Smølf, kigger sammen med Casper Ahlehoff Hansen på kommende landskampe, truppen og slutter af med den helt nye Volleyball Danmark quiz, hvor der en Volleyball Danmark kop på spil.

mandag, 26 november 2018 10:47

Her er semifinalerne til Final 4

Mandag blev der trukket lod til semifinalerne ved Final 4 i pokalturneringen. Se hvilke hold der møder hinanden her. 25 procents rabat hvis du køber billet i forkøb.

Dagene fra d. 24. til 30. september var der dømt Volley Week i et hav af danske volleyball-klubber. Konceptet var ret ligetil: Alle med lyst til at prøve kræfter med sporten var velkomne til nogle timer med volleyball i fokus. Det gav en masse mennesker ligefra kids til senior mod på endnu mere volleyball i fremtiden. 

mandag, 01 oktober 2018 11:02

Polen i VM-triumf

Med en flot 3-0 sejr over Brasilien i Torino, så kunne vores polske venner igår løfte VM-trofæet for anden gang i træk. 
I samarbejde med Novo Nordisk har Volleyball Danmark afholdt en lang række Kidsdvolley-stævner på julemærkehjem landet over. Stævner, som både har spredt glæde, motion og sammenhold mellem beboerne på julemærkehjemmene og personalet og har vist sig at være meget givende for julemærkehjemmene. 

Selvom der var regn det meste af dagen i Svendborg, blev Danmarks største Kids- og Teenvolleystævne afviklet med over 1.300 glade skoleelever fra Svendborg Kommune. 

Side 1 ud af 4
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.