Hjemmesidebanner
Casper Ahlehoff Hansen

Casper Ahlehoff Hansen

Så er der blevet trukket lod til 1/8 delsfinalerne i Landspokalturningen. Kampene er fastlagt til at skulle afvikles i November måned, hvor holdende over én kamp dyster om en plads i kvartfinalerne. Der er hold repræsenteret fra Volleyligaen og til 2. Division hos både herrer og damer.
onsdag, 18 september 2019 10:21

Final 4 til Smilets by

Det er helt nye klæder, der danner rammerne om Final 4. Værtskabet er i år gået til ASV, som i samarbejde med Volleyball Danmark byder indenfor til én stor volley-fest d. 21. og 22. februar.

tirsdag, 17 september 2019 07:55

Sådan sender Volley TV fra Volleyligaen

Danmarks bedste volleyball-kanal på nettet, Volley TV, er endnu engang klar til at bringe Volleyligaen direkte til din foretrukne skærm.

fredag, 15 marts 2019 12:51

Sommerens landskampe er på plads

Der var fulde huse ved EM-kvalifikationen i januar måned, og nu kan Spar Nord Arena Slagelse igen byde hele Volleyball Danmark indenfor til volley-fest.

Lørdag d. 1. juni er der premiere på Beachvolleyens Dag. 25 klubber er allerede tilmeldt. Tilmeld klubben senest søndag d. 7. april.

Den tidligere Lyngby-Gladsaxe headcoach, Michael Jensen, har de seneste år levet en tilværelse som fuldtidscoach i først Sverige og nu som manden i spidsen for kvinderne i Volleyball Club Tirol, der ligger i den østrigske Bundesliga.

Spillerne i Volleyligaen har nomineret tre kandidater på damesiden og herresiden til Årets danske volleyballspiller 2018. Se de nominerede her.

Den danske landstræner for damerne, Sven-Erik Borch Laurisen ”Smølf, kigger sammen med Casper Ahlehoff Hansen på kommende landskampe, truppen og slutter af med den helt nye Volleyball Danmark quiz, hvor der en Volleyball Danmark kop på spil.

mandag, 26 november 2018 10:47

Her er semifinalerne til Final 4

Mandag blev der trukket lod til semifinalerne ved Final 4 i pokalturneringen. Se hvilke hold der møder hinanden her. 25 procents rabat hvis du køber billet i forkøb.

Dagene fra d. 24. til 30. september var der dømt Volley Week i et hav af danske volleyball-klubber. Konceptet var ret ligetil: Alle med lyst til at prøve kræfter med sporten var velkomne til nogle timer med volleyball i fokus. Det gav en masse mennesker ligefra kids til senior mod på endnu mere volleyball i fremtiden. 

Side 1 ud af 4
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.