Hjemmesidebanner
Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

fredag, 18 januar 2019 08:58

Vis din klub frem til Beachvolleyens Dag

Den landsdækkende event ’Beachvolleyens Dag’ afholdes på årets første sommerdag – lørdag d. 1. juni 2019. Her har alle klubber – såvel beachvolley- som volleyballklubber – mulighed for at invitere interesserede ud i sandet for at slå til boldene. Nu kan du melde din klub til.
Frivillige i Sønderjylland er gået sammen om at arrangere en volleycamp for hele kredsen. Med 110 tilmeldinger må det siger at være en succes.
mandag, 14 januar 2019 10:28

Teen 2 DM er i høj kurs

I år bliver U14 DM og Teen 2 DM afviklet hver for sig. Teen 2 DM flyttes til Pokalfestivalen, som afvikles i Odense den 26.-27. januar 2019. Og det er en succes.
Både dame- og herrelandsholdets EM-kvalifikationskamp onsdag aften i Antvorskovhallen havde flest tilskuere af alle i EM-kvalifikationens 6. spillerunde.

Onsdag aften blev Antvorskovhallen i Slagelse indviet som den nye hjemmebane for de danske volleyballlandshold.

Og det med manér.

Af de i alt 24 kampe i 6. runde af EM-kvalifikationen var begge Danmarks kampe dem med flest tilskuere.

Således overværede 2.055 tilskuere de danske volleyballdamer vinde 1. sæt mod Frankrig, mens 2.010 tilskuere så de danske volleyballherrer besejre Rumænien.

Se eller gense begge kampe fra Antvorskovhallen på Volley TV her.
Volleyball Danmark har taget hul på arbejdet med ny organisering af forbundet.
Danmarks U17 ungdomslandshold er i dag rejst til Finland, hvor de den 11.-13. januar spiller EM-kvalifikation.
Over 2.000 tilskuere var på plads i de danske volleyherrers nye hjemmebane, Antvorskovhallen, da Danmark lukkede EM-kvalifikationen af på bedst mulig vis med en flot sejr over gruppens tophold Rumænien.
Antvorskovhallen var fyldt til bristepunktet, da de danske volleyballdamer leverede en pragtstart mod Frankrig og tilførte de ubesejrede franskmænd deres første sætnederlag i hele EM-kvalifikationen.
I aften spiller både dame- og herrelandsholdets sidste kamp i EM-kvalifikationen. DRTV viser begge kampe direkte med optakt fra klokken 16.45.
De danske volleyballherrer spiller onsdag klokken 20.00 sidste kamp i EM-kvalifikation mod Rumænien. Landstræner Kristian Knudsen håber på en god oplevelse for alle på landsholdets nye hjemmebane.
Side 1 ud af 140
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.