Hjemmesidebanner
torsdag, 16 april 2020 07:28

Sådan ser Danmarksturneringen ud i sæson 20/21

Written by

Grundet Covid-19 blev Danmarksturneringen i sæson 19/20 afsluttet før tid uden en endelig afklaring på op- og nedrykning. For at afgøre turneringsstrukturen for den kommende sæson, har Volleyball Danmark derfor været i tæt dialog med klubberne i landets 1. division, 2. division og Danmarksserien og har nu fået fordelt holdene til DT-sæson 20/21. 

Helt konkret har turneringsudvalget været i kontakt med alle hold i 1. division, 2. division og Danmarksserien, der ud fra deres placering ved turneringens bratte afslutning havde en matematisk mulighed for op- eller nedrykning. I alt er over 90 hold blevet spurgt om deres ønsker, hvilket naturligvis har skabt en ekstraordinær situation for turneringsplanlægningen.

Ud fra klubbernes svar, har turneringsudvalget nu fastsat en særlig turneringsstruktur for 20/21 med henblik på at skabe en så hensigtsmæssig rækkesammensætning som mulig, der blandt andet tager højde for, at klubber kan spille med flere hold på hhv. hjemme- og udebane i de samme runder samt giver fordele for dommerpåsætning og tjanser. Se fordelingen af hold og rækker nedenfor.

Arbejdet med turneringsopstart og rundeskemaer afventer myndighedernes retningslinjer for aktiviteter efter august måned.

DT 2021

Read 2004 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.