Hjemmesidebanner
onsdag, 15 april 2020 17:52

Fremgang i Volleyball Danmarks medlemstal

Written by

Den årlige opgørelse af medlemstal fra DIF er netop offentliggjort, og efter to års tilbagegang er der for 2019 fremgang i antal medlemmer for Volleyball Danmark. Få et indblik i tallene her.

I 2019 var der 15640 medlemmer i Volleyball Danmark. Det er 564 medlemmer mere end i 2018, og for første gang i de seneste 6 år er tallet oversteget de 15600 medlemmer.

”Det er fantastisk, at vi i 2019 ser en betydelig medlemsvækst. Alle vores klubber i hele landet arbejdet hårdt for at skabe de bedste forudsætninger for volleyballspillere, og denne fremgang er jo en kæmpe anerkendelse af deres indsats,” udtaler udviklingschef for Volleyball Danmark, Christina Attrup Juhl.

”Det gør mig især ekstra glad, at vi ser en fremgang blandt børn og unge, da det jo er disse målgrupper, der forhåbentlig kan være med til at bære volleyball videre i mange år i fremtiden. Især aldersgruppen 13-18 år er gået frem, hvor vi i 2018 faktisk havde et frafald, så der er blevet arbejdet målrettet i klubberne, og det er fantastisk,” tilføjer hun.

”Derudover varmer det også at se, at vores projekter bærer frugt og kan være med til at skabe en forskel i klubberne. De aldersgrupper, vi har arbejdet målrettet med igennem Bevæg dig for Livet og Gymnasieprojektet, udgør en stor del af vores medlemsvækst. Det bekræfter os i, at vi med målrettede indsatser kan nå igennem til specifikke målgrupper,” forklarer Christina Attrup Juhl.

Den gode udvikling skal fortsættes 
Mens det stigende medlemstal i høj grad varmer i en tid, hvor Covid-19 har lukket alle aktiviteter ned i hallen og i sandet, skal der dog stadig arbejdes hårdt for at sikre en fortsat positiv udvikling i medlemstallene.

”Selvom vi ser positive tal, er der bestemt ingen grund til at hvile på laurbærrene. Der er et stort potentiale for at tiltrække flere medlemmer til vores sport, men især også at fastholde de eksisterende - og set i lyset af Covid-19 bliver disse opgaver nok ikke nemmere for klubberne,” forklarer Christina Attrup Juhl.

”Hvis vi skal sikre os, at endnu flere bliver en del af vores volleyballfamilie, skal vi allerede fra i dag arbejde på at skabe en varm velkomst til nye ansigter, men også en fantastisk ”velkommen tilbage” til vores eksisterende medlemmer. Så har vi de bedste forudsætninger for at fortsætte den positive fremgang, når vi engang må mødes igen.” afslutter hun.

Dyk ned i Volleyball Danmarks medlemstal lige her.

Medlemstal 2019

Read 564 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.