Hjemmesidebanner
fredag, 07 februar 2020 13:04

Her er Danmarks puljer til EM-kvalifikationen

Written by
Sådan så det ud i Slagelse i januar 2019, hvor de danske landshold spillede foran tusindvis af tilskuere. Sådan så det ud i Slagelse i januar 2019, hvor de danske landshold spillede foran tusindvis af tilskuere.

Det danske herrelandshold og damelandshold tager i august hul på kvalifikationen til EM i 2021. Se her hvilke puljer, Danmark er havnet i:

Fra midten af august til starten af september skal de to danske landshold forsøge at kvalificere sig til EM 2021. Begge landshold skal spille i alt seks kampe, tre udekampe og tre hjemmekampe.

Damelandsholdet er kommet i pulje med Ungarn, Frankrig og Israel. Alle puljevindere samt 2’ere i puljen går videre til finalespillet, som afvikles i Serbien, Bulgarien, Kroatien og Rumænien. 

Herrelandsholdet er kommet i pulje med Tyrkiet, Nordmakedonien og Bosnien-Hercegovina. Alle puljevindere samt de bedste fem 2’ere i puljen går videre til finalespillet, som spilles i Polen, Tjekkiet, Estland og Finland.

Se alle puljerne i CEVs nyhed her: https://www.cev.eu/News.aspx?NewsID=30367&ID=5

Read 942 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.