Hjemmesidebanner
torsdag, 07 november 2019 14:18

Status: Sådan går det de danske spillere i Europa

Written by
Sæsonen er i fuld gang, og mens vi i Danmark snart tager hul på Landspokalen, og for nogle klubbers vedkommende NEVZA Club Championship samt CEV Challenge Cup, så er der også fuld gang i programmet for de danske spillere, der er på udenlandseventyr rundt omkring i de europæiske klubber. Få her et hurtigt overblik:

Rasmus Breuning: Volleybalclub Greenyard Maaseik, Belgien
Den danske landsholdskant, Rasmus Breuning, spiller i denne sæson for det belgiske hold Greenyard Maaseik, der pt. ligger på en andenplads i den belgiske EuroMillions Liga. Derudover har Maaseik også spillet sig i semifinalen i den belgiske pokalturnering. Sidst, men slet ikke mindst, deltager Breunings hold også i CEVs Champions League, hvor de den 4. december tager hul på puljespillet med et opgør mod tyrkiske Halkbank Ankara. Maaseik er derudover i pulje med de forsvarende sølvvindere og et af verdens bedste hold, russiske Zenit Kazan, samt polske Jastrzebski Wegiel – en hård pulje for belgierne.

Oskar Kjerstein Madsen: Spacer’s de Toulouse, Frankrig
Det unge danske talent, Oskar Kjerstein Madsen, spiller sin første sæson som professionel for franske Toulouse, der pt. har en 10. plads i den franske Ligue A. Toulouse har også netop spillet sig i semifinalen i Coupe de France (pokalturnering), hvor de besejrede Montpellier (pt. 5’er i ligaen) 3-2 i en yderst spændende kamp.

Nikolai Hjorth: Volley Amriswill, Schweiz
Nikolai Hjorth er ligeledes i gang med sin første sæson som udlandsprofessionel, hvor han sammen med sit schweiziske hold, Amriswill, har haft en fantastisk sæsonstart med fire ud af fire mulige sejre i den schweiziske liga - alle på 3-0. Derudover deltager Amriswill i CEV Cup’en, hvor de den 10. december skal spille 1/16-finale mod franske GFC Ajaccio.

Axel Jacobsen: Panathinaikos, Grækenland
Den danske landsholdshæver er efterhånden en garvet udlandsprofessionel og tager endnu en sæson for græske Panathinaikos. Den græske liga er kun lige gået i gang, men er startet succesfuldt for holdet med en sejr. Axel Jacobsen er ved et award show netop blevet hædret for sin plads som bedste hæver på sidste sæsons Dream Team.

Trine Noer Kjelstrup: Vasas Obuda, Ungarn
Trine Noer Kjelstrup er rykket fra Finland til Ungarn, hvor hun spiller fra Vasas Obuda. Holdet ligger pt. nummer fire i Ligaen, dog med få spillede kampe. Derudover har Vasas også på imponerende vis spillet sig fra kvalifikationen til puljespillet i Champions League, som de tager hul på den 19. november med en kamp mod italienske Carraro Imoco Conegliano. I puljen er også franske Nantes VB og C.S.M Volei Alba Blaj fra Rumænien, der er Champions League sølvvindere fra 2018.

Josephine Fjendbo Lyholm: SG Prinz Brunnenbau, Østrig
Josephine Fjendbo Lyholm spiller for det østrigske hold Brunnenbau i landets øverste liga. Brunnenbau ligger pt. som 6'ere i ligaen. 
Read 1272 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.