Hjemmesidebanner
tirsdag, 13 august 2019 08:28

Ændringer i ungdomsreglementer og -procedurer

Written by
For at lette klubbernes administrative arbejde ift. ungdomsspillere og hjælpe udviklingen af ungdomsvolley, har Volleyball Danmark implementeret følgende ændringer i reglementer og procedurer:

Reglementsændringer ift. talentspillere
  • De to seniorhold, som spilleren er tilknyttet, må maksimalt ligge med en række imellem sig (F.eks. VolleyLiga og 2. division).
  • Et seniorhold må maksimalt have 3 talentspillere på kampskemaet til en kamp (tidligere var det 4 talentspillere).
Procedureændringer:
  • Der er nye blanketter til aldersdispensation, dobbelt klubtilhørsforhold og talentspillere. Til disse er det nu nok, at forældre og trænere er cc på mailen, der sendes til Volleyball Danmark (erstatter indsamling af underskrifter fra alle parter.)
  • Ift. aldersdispensation kan trænerne udfylde en excel-fil med spillernes oplysninger og indsende til Volleyball Danmark.
  • Ift. talentspillerstatus behandles ansøgninger udelukkende kun, hvis de er modtaget i følgende perioder: 1.-30. september 2019 & 1.-31. januar 2020
  • De nye blanketter kan findes her: http://volleyball.dk/index.php/medlemsservice/info-og-blanketter/blanketter
Read 864 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.