Hjemmesidebanner
torsdag, 04 juli 2019 13:15

”Sommer Camp er bare det fedeste”

Written by
Sådan lyder det fra Nicolai Nørregaard, der er en ud af de 230 unge volleyballspillere, der i den seneste uge har været samlet til den traditionsrige Sommer Volley Camp i Ikast. En uge, hvor der ikke kun bliver trænet masser af volleyball, men hvor spillerne også lærer hinanden og dem selv bedre at kende.

Se denne video, der giver et godt indblik i hvad det vil sige at være på Sommer Volley Camp.


Til at styre slagets gang, har 25 trænere og ledere været i fuld sving i hallerne. En af dem er elitechef i Volleyball Danmark, Sven Brix, der kan se tilbage på en god uge.

”Det har været en rigtig god camp. Masser af volleyball, glade spillere, sjove aktiviteter på tværs af alder og køn. Det kan kun lade sig gøre på baggrund af en kæmpe indsats af en masse frivillige i både hallerne og køkkenet, så der skal lyde en stor tak til alle, der har været med. De venskaber der bliver skabt på tværs af klubberne, er guld værd for volleyballmiljøet, og man kan ikke lade være med at gå herfra med et smil på læben.” udtaler han.
Read 1573 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.