Hjemmesidebanner
fredag, 15 marts 2019 12:51

Sommerens landskampe er på plads

Written by
Der var fulde huse ved EM-kvalifikationen i januar måned, og nu kan Spar Nord Arena Slagelse igen byde hele Volleyball Danmark indenfor til volley-fest.

Med over 2000 tilskuere i hallen ved EM-kvalifikationen i januar, fik landsholdenes nye hjemmebane, Spar Nord Arena Slagelse, en fantastisk begyndelse. Til sommer er der lagt op til endnu en forrygende kulisse, når Volleyball Danmark i samarbejde med Slagelse Kommune og Volleyklubben Vestsjælland indbyder til landskampe.

”Vi glæder os utrolig meget til de kommende landskampe i Slagelse. Det var en helt igennem fantastisk kulisse der blev budt spillerne ved EM-kvalkampene, og det gav vores hold et kæmpe boost. ” fortæller elitechef for Volleyball Danmark, Sven Brix.

Publikum kan se frem til både dame- og herrelandsholdet i aktion. Damelandsholdet spiller landskampe mod Letland, og herrerne er efter et års fravær igen tilbage i European Silver League.

”Letland er en stærk modstander, hvor vores damelandshold får nogle hårde og givende kampe. Herrerne skal konkurrere i European Silver League, som er en vigtig officiel europæisk turnering. Det er vi utrolig glade for. ” fortæller Brix.
Det danske herrelandshold kan se frem til kampe mod Georgien, Azerbaijan samt Rumænien. Der spilles ude og hjemme mod hver nation, og de to bedst placerede hold kan se frem til Final 4, hvor vinderen avancerer til Golden League næste år.

”Det er stærke nationer vores herrer skal op i mod, men mulighederne for en plads i Final 4 ser vi langtfra som umulige. Med en god start på hjemmebanen i Slagelse, så har vi bestemt chancerne. ” afslutter Sven Brix.

I øjeblikket arbejdes der på endnu en testmodstander til damerne. Kampprogrammet i Spar Nord Arena Slagelse ser således ud:

Kampprogram:
Lørdag d. 25. maj:
13.00 – Danmark vs. Letland (D)
16.00 – Danmark vs. Georgien (H)
Søndag d. 2. juni:
16.00: Danmark vs. Azerbaijan (H)
Onsdag d. 12. juni:
18.30: Danmark vs. Rumænien (H)

Allerede nu har du mulighed for at købe billetter i forsalg med stor besparelse. Dette kan gøres lige her: https://volleyball.nemtilmeld.dk/159/
Read 767 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.