Hjemmesidebanner
torsdag, 24 januar 2019 06:00

Nyt, nemmere volleyspil skal skaffe flere medlemmer

Written by
Four-a-side Volley er masser af boldberøringer, lange dueller og smil over hele femøren. Det nye volleykoncept skal gøre volleyball nemmere tilgængeligt for endnu flere.

Det er ikke hver dag, man lige kan samle 12 venner til at spille en volleyballkamp. Og hvad gør man lige med den kammerat, som ikke er super skarp på backspike eller baggerslag.

Bevæg Dig For Livet – Volleyball og Beachvolley har udviklet Four-a-side Volley, der gør det meget nemmere at få gang i bolden.

”Four-a-side Volley følger de almindelige volleyballregler, men med fem særregler, som man hurtigt lærer,” siger Sebastian Mikelsons, projektleder for Bevæg Dig For Livet – Volleyball og Beachvolley.

”Four-a-side Volley er udviklet, så både begyndere og øvede kan spille side om side, uden at spilkvaliteten forringes,” siger han.

”Hele humlen er, at spillet sagtens kan modificeres, så man finder den måde, der er optimal at spille på lige præcis for en selv,” siger Sebastian Mikelsons.

Alle kan spille Four-a-side Volley, da det nye, forenklede volleyball-spil både henvender sig til helt nye, nuværende og tidligere spillere. Spillet er nemlig udviklet, så volleyball bliver lettere tilgængeligt for begyndere. Du kan derfor spille Four-a-side Volley uanset din form eller dit niveau.

”Four-a-side Volley er også for dem, som gerne spille volley, men er usikre på, om de har niveauet til at indgå på et almindeligt hold. Det kan også være, at man spillet før og savner følelsen af at smashe bolden i gulvet eller mødes i midten for at fejre pointet,” siger Sebastian Mikelsons.

”Det kan ganske enkelt også være, at man savner øllen i omklædningsrummet efter en god gang bold? Så er Four-a-side Volley helt sikkert et god bud,” siger han.

I Four-a-side Volley spilles der fire-mod-fire med forenklede regler. Fx må bolden ramme jorden én gang, hver gang bolden er på et holds banehalvdel, hver gang bolden skydes over nettet, roterer man og alle spillere må angribe og blokere over alt på banen.

”Four-a-side Volley er et af de nye tiltag, bl.a. sammen med Volley Week og Beachvolleyens Dag, som forhåbentlig giver flere lyst til at spille volleyball eller beachvolley,” siger Sebastian Mikelsons.

Vil du gerne spille på et hold med Four-a-side Volley - eller vil du gerne lave dit eget Four-a-side hold, så kontakt Sebastian Mikelsons på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 26 82 69 69.

Ønsker du at lave dit eget hold, har din klub mulighed for at blive pilotklub. Som pilotklub får din klub bl.a. en introduktionsaften i jeres hal, 10 inspirationskort til træning, hjælp til markedsføring og mulighed for at deltage i stævner.

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OM FOUR-A-SIDE VOLLEY
Read 1291 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.