Hjemmesidebanner
torsdag, 10 januar 2019 20:30

Take OFF for HU 17 - NEVZA EM kvalifikationen

Written by
De sidste forberedelser er klaret - en træningskamp mod Team Køges 1.divisions herre onsdag aften i idrættens hus endte 2-2 i sæt og vi fik rystet nytåret af os og fundet ind i lidt rytme igen som hold. Tak til Team Køge for sparringen.

Torsdag er store rejsedag, turen går via fly til Vasa over Stockholm over og endelig en bustur til finske Kourtane. Morgenen i Kastrup bød på fødselsdagssang for Emil Blankholm Pedersen der i dag kan fejre sin 16 års fødselsdag?, foruden sang havde holdet også på en lille overraskelse til fødselaren.

Velankommet til Kourtane fik holdet aftensmad i centerets restaurant inden det gik direkte til træning. Træning blev brugt til at ryste rejsedagen ud af benene og få lidt gang i kroppen med en masse boldberøringer og en smule spil.

Herefter var Team manager Kennet Rusbjerg og Head Coach Thomas Skifter Bertelsen til det obligatoriske ”Preliminary inquiry” hvor alle spillere blev godkendt og akkrediteret så vi har alle mand klar til kampene.

Truppen er fit for fight, skadefri og ved godt mod og alle mand ser frem til weekendens udfordringer mod Sverige, Færøerne og værterne fra Finland inden der søndag skal spilles placeringskamp.

Alle kampe fra turneringen kan følges via stream på Linket https://www.youtube.com/channel/UC1lYQZnNYlu2CPaOACN29vw


Og det finske forbund opdatere løbende om turneringen på https://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/maajoukkueet/pojat/u17-pojat-s.-2003-04/ecq-m-u17-kuortane-11.-13.1.2019.html.

#GoDenmark #VolleyballDK
Read 485 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.