Hjemmesidebanner
tirsdag, 18 december 2018 11:04

De danske A-landshold får hjemme hos Comwell

Written by
Foto: Comwell Foto: Comwell
En god nattesøvn er sikret for de danske landshold, når de til januar skal spille de sidste EM-kvalifikationskampe i Antvorskovhallen i Slagelse.

Mens Antvorskovhallen fremover bliver fast hjemmebane for dame- og herrelandsholdet, kommer to lokalt forankrede hoteller til at sikre den hjemlige hygge og god mad for landsholdsspillerne.

Volleyball Danmark, Comwell Klarskovgaard og Comwell Korsør har indgået en treårig aftale om at huse de danske landshold i forbindelse med landskampene i Slagelse.

Valget er faldet på Comwell Klarskovgaard og Comwell Korsør, blandt andet fordi det er nogle hyggelige hoteller med et højt niveau for mad, der samtidig giver mulighed for at landsholdene kan føle sig hjemme.

”Vi er enormt glade for at kunne lave en aftale med Comwell Klarskovgaard og Comwell Korsør over de næste tre år. Da vi besluttede os for at gøre Slagelse til hjemmebane for landsholdene var det vigtigt for os at finde partnere i lokalmiljøet, der kunne se sig selv i projektet, ” siger Mads Gerner Pedersen, kommerciel direktør i Volleyball Danmark.

”Her er Comwell et rigtigt godt match, da de allerede er engageret i volleyball i området. Samtidigt tilbyder de nogle rigtigt gode forhold, der forhåbentlig kan give optimale betingelser for vores to landshold, når de skal spille hjemmekampe, ” siger han.

Hotelchef for Comwell Klarskovgaard Louise Hauge Gliese ser et stort potentiale i, at volleyballlandsholdene har fået Slagelse som hjemmebane:

”Slagelse Kommune har succes med at satse på idrætten og det gør, at mange af de lokale virksomheder ser det som et aktiv at involvere sig i idrætten. Det løfter fællesskabet og sammenholdet blandt virksomhederne, og giver os et andet forum at mødes i,” siger hun.

Første gang de danske volleyballdamer og volleyballherrer tjekker ind på Comwell Klarskovgaard og Comwell Korsør er i forbindelse med landsholdenes EM-kvalifikationskampe den 9. januar.
Read 767 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.