Hjemmesidebanner
torsdag, 29 november 2018 09:28

De nominerede til Årets danske volleyballspiller 2018 er...

Written by
Trine Rask-Nielsen kunne sidste år lade sig hylde som årets kvindelige volleyball spiller. Foto: Morten O Trine Rask-Nielsen kunne sidste år lade sig hylde som årets kvindelige volleyball spiller. Foto: Morten O

Spillerne i Volleyligaen har nomineret tre kandidater på damesiden og herresiden til Årets danske volleyballspiller 2018. Se de nominerede her.

Traditionen tro kåres Årets danske volleyballspiller på både dame- og herresiden, når Idrættens Hus den 15. december byder indenfor til Dansk Volleyball Award 2018.

Det er de danske volleyballspillere selv, som i første omgang har nomineret og nu stemmer på, hvem der løber afsted med titlen som Årets danske volleyballspiller 2018.

NOMINEREDE TIL ÅRETS DANSKE VOLLEYBALLSPILLER 2018 (DAMER)

Trine Noer Kjelstrup (Pölkky Kuusama, Finland)

Den hårdtslående kantspiller har i en del sæsoner været Brøndbys altoverskyggende profil i Ligaen. Derfor var det også naturligt, at hun før sæsonen igen valgte at prøve talentet af i udlandet denne gang hos finske Pölkky Kuusama. Der har den tidligere Liga-profil hurtigt fået vind i sejlene, og har også markeret sig som en af sit holds bedste i denne sæson. Trine Noer Kjelstrup kunne i 2016 lade sig hylde som årets kvindelige volleyballspiller.  

Paulina Hougaard-Jensen (Colorado State University, USA)

Den stærke centerspiller og Årets Fund i 2016 har også i den seneste sæson vist sine store kvaliteter frem i USA for Colorado State University. Den unge danske landsholdscenter med fortid hos Brøndby VK ser ud til at stortrives i USA, og har også i denne sæson vist sig at være en bærende profil for sit mandskab.

Mette Sallerup (Holte IF)

Hun er en af landets absolut bedste på sin position som libero. Den altid engageret og viljestærke Sallerup skiftede før denne sæson fra Amager VK til sidste år sølvvindere Holte IF, og har hurtigt fået en nøglerolle. Var i sommers også en stor profil for det danske A-landshold, hvor hun efter et års fravær gjorde comeback i den rød/hvide trøje ved EM-kvalifikationen.

NOMINEREDE TIL ÅRETS DANSKE VOLLEYBALLSPILLER 2018 (HERRER)

Rasmus Breuning Nielsen (Biosì Indexa Sora, Italien)

Den stærke kantspiller er i gang med sit trdje år i den bedste italienske liga A1. Rasmus Breuning tørner igen i denne sæson ud for Sora og har nydt godt af en masse spilletid. Landsholdsspilleren har i den sæsoner også markeret sig som en af de helt store profiler på det danske A-landshold.

Simon Øster Ellegaard Andersen (Long Beach, USA)

Den høje aarhusianer nyder tilværelsen i det amerikanske, hvor han i den grad har fået sat fart på sin volleykarriere. Store stærke Ellegaard Andersen har i år vundet trofæer, haft en nøglerolle på sit klubhold og har også i år fået sit store gennembrud på det danske A-landshold. Centerspilleren har en fortid hos Middelfart VK fra den danske Volleyliga.

Nicolai Houmann (Hvidovre VK)

Han har i flere sæsoner vist sig at være en af den danske volleyliga stærkste på sin position som centerspiller. Den garderhøje Houmann har med sit fremragende blokadespil været en medvirkende årsag til at Hvidovre VK i sidste sæson vandt bronzen for næsen af BK Marienlyst. De flotte præstationer har også gjprt, at han også igen tilbage i landsholdvarmen, og er udtaget til den danske bruttotrup forud for EM-kvalifikationskampene til januar. 

Vinderen af titlen som Årets danske volleyballspiller 2018 afsløres til Dansk Volleyball Award 2018 lørdag den 15. december.

Hvis du vil med til årets største volleyballfest får både bredden og eliten, har du mulighed for at sikre dig billetter til den store awardfest her.

Sidste frist for tilmelding er søndag den 9. december. Med en awardbillet i hånden kommer du gratis ind til pokalfinalerne i Brøndby Hallen.    

Read 2334 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.