Hjemmesidebanner
torsdag, 18 oktober 2018 21:30

England kom i den danske volleymaskine

Written by
To landskampe på en dag er hård kost. Det kunne dog på ingen måde ses på de danske drenge. De kom stormende ud til turneringens sidste kamp hvor modstanderen var England. Blok-forsvaret spillet var sat godt op og de engelske spillere havde mere end svært ved at vinde deres angreb. Stille og roligt udbyggede Danmark forspringet og vinder sættet 25-19.

I 2. sæt rammer England deres bedste periode og følger hele tiden i hælene på Danmark. De mange kampe ved dette års NEVZA har imidlertid lært de mange debutanter på det danske hold en hel masse. Der bliver taget mange gode beslutninger og selvom spillet ikke er perfekt lykkedes det at holdet et godt stabilt niveau. Mod slutningen af sættet fastholder Danmark en 4- pointsføring og vinder 25-21-

Med de vundne sæt var Danmark sikker på 5. pladsen. Drengene har dog virkelig fået smag for sejrens sødme og i 3. sæt blev volleymaskinen sat i 5. gear. Næsten alt fungerede og især center Sebastian Hybschmann var som en fisk i vandet med mange vundne centerangreb. Der blev hurtigt opbygget et forspring på 10 point og publikum bakkede mere og mere højlydt op om de danske drenge. Til sidst satte Victor Dalgas trumf på med giftige og varierede server til sætsejr 25-12.

Vi har de seneste år været vant til at hente medaljer ved HU17 NEVZA. Det er dog ikke helt fair at sammenligne det nuværende U17 landshold med de seneste årgange. Vi har lige nu 1-2 årgange med færre spillere end normalt og samtidig var Danmark det yngste hold ved dette NEVZA. Så selv om vi ikke løbet jublende rundt over en 5. plads er vi faktisk ret godt tilfredse med at årgang 2002-2003 ikke er så langt fra de bedste hold i Norden.

Danmark - Island 3-0 (25-19, 25-21, 25-12)

Kampens spiller: Sebastian Hybschmann

Startopstilling
Hæver: Mads Møller Christensen
Kanter: Kalle Madsen, Emil Steen Larsen
Center: Emil Blankholm Pedersen, Sebastian Hybschmann
Diagonal: Victor Dalgas
Libero: Frederik Reilev

Indskiftet: Samir Seyed, Nikola Carapic, Victor Frimurer, Robert Binau

Foto Hamistolen Photography
Read 287 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.