Hjemmesidebanner
torsdag, 18 oktober 2018 21:28

Forrygende flot præstation af HU17 drengene

Written by
Foto: Hamistolen Photography Foto: Hamistolen Photography
Her til morgen lykkedes det HU17 drengene at levere en imponerende helstøbt holdindsats og besejre Island 3-0.

Fra første fløjt satte drengene sig på kampen og dominerede med skarpe og taktisk sublime server. Da blokadespillet samtidig var i top, var det ikke sjovt at være islænding. De danske drenge fortsatte det høje niveau sættet igennem og især Emil Blankholm scorede masser af point.

Det var spændende om de unge danske drenge kunne fortsætte de flotte takter i 2. sæt. Det kunne de i den grad. Sættet lignede en tror kopi af det første hvor Danmark dominerede fra start til slut. Stort set alle boldhandlinger havde høj kvalitet og Island blev presset så hårdt at de lavede mange fejl.

Foran 6-3 i 3. sæt kom Danmarks eneste lille udfald. Island scorede 5 point på stribe i kraft af dels gode server og dels unødvendige danske fejl. En timeout ved 6-8 fik dog de danske drenge tilbage på sporet og fra 10-10 tog de igen den totale kontrol over kampen. Det meste lykkedes for spillerne og kort efter var sættet vundet 25-15.

Meget flot præstation af drengene - samarbejdet på banen var imponerende at følge denne morgen. Samtidig er spilforståelse væsentligt forbedret så vi hele tiden er positioneret rigtigt på banen.

Stævnets sidste kamp spillet allerede kl. 15.00 hvor modstanderen er England. Her har Danmark med en sejr mulighed for at sikre sig 5. pladsen.

Danmark - Island 3-0 (25-13, 25-13, 25-15)

Startopstilling
Hæver: Mads Møller Christensen
Kanter: Kalle Madsen, Emil Steen Larsen
Center: Emil Blankholm Pedersen, Leo Meyer-Jensen
Diagonal: Robert Binau

Indskiftet: Victor Dalgas, Samir Seyed
Read 330 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.