Hjemmesidebanner
onsdag, 17 oktober 2018 15:39

Danmark ude af det fine selskab!

Written by
Foto: Hamistolen Photography Foto: Hamistolen Photography
Danmark og Sverige har mødtes i mange semifinaler og finaler ved de seneste års ”NEVZA’er”. I dag mødtes de endnu engang - denne gang dog i en ¼-finale. Svenskerne lagde ud med et meget stærkt servepres som rystede den danske servemodtagning. Først da det var for sent lykkedes det at stabilisere sideouten og finde rytmen i spillet. Sverige vinder sættet 25-20.

Fra starten af 2. sæt viser Danmark masser af god volley. Servemodtagningen er stabiliseret og spillerne har den rette aggressivitet ved nettet. Danmark fører stort set hele sættet, men bliver desværre hentet til sidst, da vi mod slutningen har svært ved at omsætte angrebene til point. Svenskerne er bedst når det gælder og ”stjæler” sættet 25-23.

Det ærgerlige sæt tab slår ikke de danske drenge ud af kurs. De viser fantastisk moral og kommer ud til 3. sæt med fantastisk attitude og mange gode boldhandlinger. Robert Binau er på banen i en ny rolle som diagonalspiller og bidrager med servepoint og ekstra tænding til holdet. Danmark vinder et flot spillet 3. sæt med 25-18.

Desværre får Danmark en meget dårlig start på 4. sæt og er hurtigt bagud 3-9. Herfra starter en lang sej kamp for at kæmpe sig tilbage i sættet. Skarpe server og en fantastisk fight bringer stille og roligt danskerne tættere på. Troen på at tingene kan lykkedes får yderligere et hak opad, da de danske tilskuere nu højlydt bakker drengene op. Det lykkedes at komme så tæt på som 21-22, inden gode svensk aktioner sikrer dem sættet 25-22.

Med nederlaget mod Sverige spiller Danmark torsdag om 5.-7. pladsen. Her bliver modstanderne Island og England.

Kampens spiller: Emil Blankholm Pedersen

Startopstilling
Hæver: Mads Møller Christensen
Kanter: Kalle Madsen, Emil Steen Larsen
Center: Emil Blankholm Pedersen, Sebastian Hybschmann
Diagonal: Nikola Carapic
Libero: Frederik Reilev

Indskiftet: Samir Seyed, Victor Dalgas, Robert Binau, Leo Meyer-Jensen

Foto: Hamistolen Photograpy.
Read 279 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.