Hjemmesidebanner
tirsdag, 16 oktober 2018 20:53

Danmark taber 0-3 til den finske overmagt!

Written by
Foto: Hamistolen Photography Foto: Hamistolen Photography
De danske drenge lagde forrygende ud mod stærke Finland og styrede kampen frem til 16-10. Herefter var det Finland der kæmpede sig tilbage med skarpe server og flot transitionsspil. Danmark havde svært ved at finde modsvar og nåede aldrig at få genskabt strukturen i spillet. Finland vinder sættet 25-21.

Det lykkedes ikke den danske trup at rense hovederne inden 2. sæt startede. Det betød en meget dårligt start på 2. sæt hvor holdet hurtigt var bagud 1-5. Der blev forsøgt med adskillige indskiftninger, men det lykkedes aldrig for alvor at finde tilbage til det flotte spil fra starten af kampen. Samtidig spillede Finland nu med stor selvtillid og pressede danskerne til mange svære boldberøringer. Finland vinder sættet 25-9.

I 3. sæt lykkedes det i nogen grad Danmark at komme tilbage på sporet. Frederik Reilev var en god styrmand i servemodtagningen og Samir Seyed fik sat de danske centerspillere flot i scene. Den finske volleymaskine buldrede imidlertid derud, så trods en fin dansk indsats blev det til 17-25 sæt nederlag.

Kampens spiller: Mads Møller Christensen

Danmark - Finland 0-3 (21-25, 9-25, 17-25)

Startopstilling
Hæver: Mads Møller Christensen
Kanter: Kalle Madsen, Victor Frimurer
Centere: Emil Blankholm Pedersen, Leo Meyer-Jensen
Diagonal: Victor Dalgas
Libero: Frederik Reilev

Indskiftet: Robert Binau Grundsøe, Emil Steen Larsen, Nikola Carapic, Sebastian Hybschmann, Samir Seyed

Foto: Hamistolen Photography
Read 273 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.