Hjemmesidebanner
tirsdag, 16 oktober 2018 20:19

Danske drenge sejrer 3-0 mod Island

Written by
Foto: Hamistolen Photography Foto: Hamistolen Photography
Fra starten af kampen var der ikke meget der fungerede. Lidt for mange fejl kombineret med gode islandske angreb betød at Danmark hurtigt var bagud 2-7. Den næste periode begyndte danskerne stille og roligt at finde fodfæste i kampen men var stadig lette at ryste. Island fasthold forspringet frem til 17-12 inden Danmark fik løftet spillet. Via 16-20 og 19-21 lykkedes det Danmark at lave en total turn-around og vinde 25-22. I et sæt hvor Danmark var bagud det meste af vejen valgte hæver Mads Møller Christensen at søge Kalle Madsen der leverede varen og vandt masser af angreb.

Afslutningen på 1. sæt havde tydeligt rystet islændingene der kom skævt ud til 2. sæt. Samtidig sad de danske server knivskarpt og der blev hurtigt opbygget et 5 pointsforspring. Det skabte ro på holdet og flere angribere scorede point. Island kom sig aldrig efter den start og via 12-6, 20-12 vandt Danmark sættet 25-13.

I 3. sæt så vi igen den gode udgave af Island. Stabilt spil med mange gode angreb fra deres to markante angrebsspillere. Danmark havde lidt svært ved at leve op til de meget fine takter fra 2. sæt men formåede stadig at bevare et fornuftigt niveau. Gode server fra Emil Sten Larsen sikrer Danmark en 21-17 føring og da Kalle Madsen bombede løs hele sættet lykkedes det Danmark at hive en 25-20 sætsejr i land.

Dagens sejr blev grundlagt på en yderst pålidelig servemodtagning hvor det på 3 sæt kun blev til en enkelt modtagningsfejl. I den dansk trup er der til stadighed fokus på at spille et mere varieret angrebsspil. Stille og roligt oplever vi at hævere og angribere får en bedre indbyrdes forståelse. Vi glæder os derfor til de kommende kampe hvor vi forhåbentlig kan fortsætte udviklingen.

Danmark - Island 3-0 (25-22, 25-13, 25-20)

Startopstilling:
Hæver: Mads Møller Christensen
Kanter: Kalle Madsen, Emil Sten Larsen
Diagonal: Nikola Carapic
Centere: Emil Blankholm Pedersen, Sebastian Hybschmann
Libero: Frederik Reilev

Indskiftet: Robert Binau Grundsøe, Samir Seyed, Leo Meyer-Jensen, Victor Dalgas

Foto: Hamistolen Photography
Read 223 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.