Hjemmesidebanner
tirsdag, 16 oktober 2018 19:34

Når stolthed og ærgrelse går hånd i hånd!

Written by
Anført at Kalle Madsen tog Danmark med hele 10 debutanter hul på U17 NEVZA. Modstanderen var Norge, der de seneste par år har haft det svært ved U17 NEVZA. 

Første sæt blev en marathon på hele 39 minutter. Norske servefejl og godt dansk spil betød at hjemmeholdet længe kontrollerede sættet. Mod slutningen lykkedes det dog et fysisk stærkt norsk hold at indhente Danmark. Dobbeltindskiftning af Samir Seyed og Victor Dalgas bidrog til at holde Norge på afstand. Til sidst blev der dog udlignet ved 24-24, hvorefter sættet bølgede frem og tilbage. Til sidst var det de danske drenge der kunne afgøre sættet med 35-33.

I 2. sæt fortsatte de gode servemodtagninger og Danmark havde længe et lille overtag. Som kampen skred frem blev det imidlertid sværere at score point i egen serv da nordmændene stabiliserede deres sideout. Derfor overtager Norge stille og roligt kontrollen med sættet. Bagud 21-24 ser det sort ud, men dobbeltindskiftning og gode server fra Samir Seyed bringer Danmark på 24-24. Her laver vi desværre et par fejl og Norge tager sættet 26-24.

Danmark har i 3. sæt en tidligt 2-pointsføring, men fra midten af sættet står der Norge på det meste. Kalle Madsen er en stor pointmaskine for Danmark i denne periode, mens de øvrige spillere har svært ved at score point. Norge vinder sættet 25-20.

Norge fortsætter de gode takter i 4. sæt hvor Danmark kæmper det bedste de har lært for at hænge på. Bagud 5-8 stabiliserer de danske drenge sideout og giver Norge en herrefight af kaliber i resten af sættet. De 2 unge hold spiller sideoutvolley og først da Victor Dalgas får sat de helt rigtige server laver Danmark igen breakpoint. Til sidst er det Kalle Madsen, der med 2 bragende springserver udligner til 24-24. Desværre er Norge igen skarpest til sidst og vinder 26-24.

Efter kampen var der selvfølgelig stor ærgrelse i den danske trup. Vi var så tæt på og kæmpede så hårdt for at få de sidste marginaler over på vores side. Både trænere og spillere er dog også stolte af den præstation vi leverede. De mange debutanter på Danmarks hold leverede alle flotte præstationer, som lover godt for fremtiden.

Danmark - Norge 1-3 (35-33, 24-26, 20-25, 24-26)

Startopstilling
Hæver: Mads Møller Christensen
Kanter: Kalle Madsen og Victor Frimurer
Diagonal: Nikola Carapic
Center: Emil Blankholm Pedersen og Sebastian Hybschmann
Libero: Frederik Reilev

Indskiftet: Emil Sten Larsen, Victor Dalgas, Samir Seyed
Read 225 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.