Hjemmesidebanner
onsdag, 26 september 2018 08:46

51 trænere klædt godt på til at udvikle dygtigere volleyballspillere

Written by
Volleyball Danmark har i september afholdt to trænerweekender med masser af inspiration til, hvordan man som både ny og erfaren træner kan løfte den daglige træning for alle spillere – fra Level 0 til øvede seniorer.

Målet er, at teorien bliver bearbejdet og gjort levende i det uvurderlige samspil, der naturligt opstår mellem trænerne.

”Det er et nyt fokus på trænerweekenden, sammenlignet med de tidligere kurser. Her er det ikke specifikke øvelser, der er vægtet højest, men hvordan vi som trænere udvikler spillerne bedst,” siger Sara Lilja Jensen, uddannelseskoordinator i Volleyball Danmark.

Mats Björkman har stået for udviklingen af Volleyball Danmarks nye uddannelseshus. Og han er godt tilfreds med det nye koncept.

”Vi har ramt det, vi gerne ville med Trænerweekenden, og vi er utrolig glade for, at så mange trænere deltog i det nye koncept. Nu er det tilbage til tegnebordet og få justeret lidt på et par områder, så vi er endnu skarpere til næste års Trænerweekend,” siger han.

Hele 51 trænere deltog på Trænerweekenden og er nu klædt godt på til at gå ud i klubberne og udvikle en masse dygtige spillere.

Til alle interesserede, der ikke nåede med på Trænerweekenden, udbyder Volleyball Danmark 1-2-træner kurser i resten af sæsonen. Der udbydes til både Kids, Teen/ungdom og senior.

1-2-træner er en kort intro til trænergerningen og kan være "opvarmning" til næste års Trænerweekend, hvor man kan gå meget mere i dybden.

Klubberne skal henvende sig til uddannelseskoordinator Sara Lilja Jensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs mere her om 1-2-træner kurserne her.
Read 558 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.