Hjemmesidebanner
mandag, 24 september 2018 08:43

Kidsvolley spreder motion og glæde på Julemærkehjem

Written by
I samarbejde med Novo Nordisk har Volleyball Danmark afholdt en lang række Kidsdvolley-stævner på julemærkehjem landet over. Stævner, som både har spredt glæde, motion og sammenhold mellem beboerne på julemærkehjemmene og personalet og har vist sig at være meget givende for julemærkehjemmene. 

Der var stor aktivitet i Hobro Idrætscenter, da Volleyball Danmark sammen med en lang række Take Action-frivillige fra Novo Nordisk havde inviteret julemærkehjemmet i Hobro til Kidsvolley. Stævnet gav beboerne en masse sved på panden, og samtidig blev det et godt afbræk fra en almindelig hverdag. 

"Det her er meget sjovere end en normal hverdag. At løbe kan godt være lidt kedeligt, så derfor har det været sjovt at prøve Kidsvolley, hvor man også skal være meget hurtig på aftrækkeren," fortæller Mikkel fra Julemærkehjemmet i Hobro. 

I mange år har der været afholdt Kidsvolleystævner rundt i hele landet med Volleyball Danmark og Novo Nordisk som arrangører, men det er første gang, at man vælger at målrette det specielt til Julemærkehjem.

"For os er det helt vildt interessant at arbejde med denne nye målgruppe. Vi kan se, at Kidsvolley spreder liv og glade dage for beboerne. Kidsvolley er en sport for alle og kan derfor være med til at give en succesoplevelse," fortæller Teamleder for Bredde- og udviklingsafdelingen hos Volleyball Danmark Christina A. Juhl. 

Du kan her se indslag fra dagen i Hobro Idrætscenter. 

Read 268 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.