Hjemmesidebanner
fredag, 21 september 2018 06:00

Trænernes bud: Her er DM-favoritterne

Written by
Foto: Klaus Sletting Foto: Klaus Sletting
Der tegner sig et klart billede af, hvem der ifølge Volleyliga-trænerne kommer til at løfte DM-trofæet i denne sæson.

I herrernes Volleyliga peger alle pile i retning af de regerende danmarksmestre Gentofte. Samtlige af ligaens trænere udpeger Gentofte som favoritter til at genvinde DM-titlen.

En af dem er cheftræner Mads Peter Hillingsøe fra Aalborg Volley:

”Jeg ser Gentofte Volley som klare favoritter til at tage guldet igen i år. Tror de vil få følgeskab af Hvidovre VK i finalen,” siger han.

Samme konklusion har Joakim Larsen, cheftræner i Amager VK, der ligesom godt halvdelen af de andre trænere, fremhæver en trekløver i forfølgerfeltet:

”Hvidovres akilleshæl har, i mine øjne, de seneste år været deres modtagningen. Men med nyankomne Peter Jensen tror jeg ikke, at det bliver et problem, og dermed kan de blive farlige,” siger han.

”De to fynske topklubber Marienlyst og Middelfart er selvfølgelig altid med i kampen om medaljer, og det kan blive afgørende hvem der møder hvem i semifinalerne,” siger Joakim Larsen.

Dødt løb mellem Brøndby og Holte
I damernes Volleyliga deler de regerende danmarksmestre Brøndby og pokalvinderne Holte favoritværdigheden. Faktisk nævner alle cheftrænerne begge klubber, når de bliver bedt om at udpege en kommende danmarksmester.

”De har i de sidste par år kæmpet om titlen, og det gør de nok også i år. Holte har fået tilgang af en del Amagerpiger og har derfor ikke haft brug for at supplere op med udenlandsk hjælp. Det tror jeg på, at de kan nå langt med. Men lad os se hvad der sker,” siger cheftræner i Fortuna Odense, Britt Hofstedt Hansen.

Cheftræner for oprykkerne fra Gentofte, Chris Cheng, peger også på Brøndby og Holte som favoritter, men nævner en tredje klub som potentiel danmarksmester.

”Aarhus har en modent og erfarent hold og med de fremskridt, de gjorde i sidste sæson under Shane Smith, kunne de følge trop,” siger han.

Det bud er man enige i Elite Volley Aarhus:

“Jeg ser selvfølgelig EVA’s kvinder som mestre,” siger cheftræner Quentin Moore.

Damernes Volleyliga begynder den 25. september.
Herrernes begynder den 28. september.

Banner til nyheder
Read 1077 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.